Radiţa, un primar dezamăgit

3Comentarii
Radiţa, un primar dezamăgit
Apelul edilulu-şef de la Şicula de a moderniza Spitalul Judeţean Arad a rămas fără ecou.

Aurel Mirecea Radiţa, primarul comunei Şicula susţine că este extrem de dezamăgit din cauza faptulului că restul edililor din judeţ nu au răspuns apelului său cu privire la acordarea unui sprijin pentru renovarea şi dotarea salonelor de la Secţia Pediatrie II a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Trebuie spus că, în urmă cu trei ani, Radiţa a sponsorizat renovarea unui salon şi dotarea acestuia cu un televizor, lansând programul „Un salon pentru fiecare primar şi un televizor pentru fiecare salon”. „Din păcate, apelul meu nu a avut ecoul scontat. Din câte ştiu eu, nici măcar un primar nu mi-a urmat exemplul, ceea ce mă pune pe gânduri vizavi de unii dintre colegii mei cu posibilităţi”, a declarat Aurel Radiţa.

La rândul său, Mirandolina Prişcă, directorul Spitalului Clinic Judeţean Arad îi dă dreptate edilului. „Într-adevăr, nici un alt primar nu a urmat exemplul domnului Radiţa, de la Şicula. Am mai avut parte de sponsorizări de atunci, dar nici una venită din partea vreunui primar”, a spus Mirandolina Prişcă.

L.Ş.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor