Rapid nu primeşte dreptate la LPF

Rapid nu primeşte dreptate la LPF
Bucureşti - Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins ca neîntemeiat memoriul grupării Rapid împotriva hotărârii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor în cazul jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

Cazul va reveni la Comisia de Disciplină, care îl va analiza în cadrul unei şedinţe, vineri, la ora 17.00.

“Întrunita miercuri, 07.04.2010, Comisia de Recurs din cadrul LPF a respins ca neîntemeiat recursul formulat de SC FC Rapid S.A. Bucuresti împotriva Hotărârii nr.166/30.03.2010 a Comisiei pentru soluţionarea litigiilor şi a apreciat că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan şi-au exercitat în mod neregulamentar dreptul de joc din următoarele considerente: echipa Rapid III a fost înregistrată la AMFB (în liga a IV-a) în data de 05.03.2010; conform RSTJF şi ROAF, viza anuală ce permite jucătorilor să joace în Liga I, trebuie aplicată pe carnetele de legitimare ale jucătorilor de către Departamentul competiţii al LPF ulterior sau concomitent datei înregistrării echipei la AMFB (05.03.2010); din ziua înregistrării echipei Rapid III şi până în prezent nu există înregistrată la LPF nicio cerere de acordare a vizei anuale formulate de catre SC FC Rapid SA Bucuresti pentru jucătorii Varga şi Bălan; Viza anuală aplicată de LPF pe legitimaţiile celor 2 jucători pe data de 04.03.2010 nu este valabilă, jucătorii putând evolua doar la echipa înregistrată la AMFB în data de 05.03.2010, respectiv Rapid III, echipa la care sunt legitimaţi”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul lpf.ro.

L.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !