Raport final la AJOFM Arad

1Comentariu
Raport final la AJOFM Arad
Raport final la AJOFM Arad
ARAD – După 11 luni de activitate AJOFM Arad şi-a îndeplinit majoritatea obiectivelor. Comunicat AJOFM

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad a sărbătorit ieri nouă ani de la înfiinţare, prezentând şi un raport privind activitatea pe cele 11 luni ale acestui an.

AJOFM Arad a avut un rezultat foarte bun în acest an privind ocuparea forţei de muncă prin acordarea de alocaţii pentru şomerii care se încadrează înainte de expirarea şomajului. Acest obiectiv a fost îndeplinit în proporţie de 102%, dintr-un total de 733 persoane prevăzute au beneficiat 749.

Tot în proporţie de peste 100% a fost îndeplinit şi obiectivul privind încadrarea şomerilor peste 45 de ani sau întreţinători unici de familii monoparentale.

În cele 11 luni ale acestui an au beneficiat de program 759 de persoane, deşi obiectivul de realizat era de 591 persoane.

Un alt punct îndeplinit în acest an de AJOFM Arad a vizat încadrarea şomerilor care mai au trei ani până la pensie prin subvenţionarea locului de muncă.

Obiectivul a fost realizat în proporţie de 100%, fiind încadrate toate cele cinci persoane propuse pentru încadrare.

Instabilitatea tinerilor

Doar în proporţie de 70% a fost realizată încadrarea absolvenţilor din instituţii de învăţământ prin subvenţionarea locului de muncă.

Astfel, până în luna noimebrie s-au încadrat 310 absolvenţi din 445 câţi au fost propuşi în programul pe 2007 la 11 luni.

„Un motiv pentru care considerăm că acest indicator nu s-a realizat, este faptul că foarte mulţi tineri nu au o stabilitate a locului de muncă, schimbându-şi foarte des locul de muncă, sau plecarea acestora să lucreze în străinătate”, a subliniat direcotrul executiv al AJOFM Arad, Ştefan Pascu.

A.P.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor