Raport la Hrebenciuc

Raport la Hrebenciuc
ARAD – La sfârşitul acestei săptămâni, Biroul Permanent Judeţean al PSD Arad va dezbate asupra raportului pe care Marius Lazăr îl va prezenta, săptămâna viitoare, la Comitetul Executiv Naţional.

Rapoartele privind rezultatele obţinute la alegeri, precum şi situaţia la zi a organizaţiilor, vor fi analizate de către Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea. Întrebat cum va explica rezultatele PSD Arad, Lazăr a spus că „În mare, concluzia este că rezultatele au fost nesatisfăcătoare faţă de ţintele pe care ni le-am stabilit, însă ne-am menţinut pe palierul de peste 20%, după o creştere de 11% faţă de vechiul palier.

Având în vedere faptul că au fost trei competiţii electorale, plus o competiţie internă- Conferinţa Judeţeană- procesul de reorganizare s-a întrerupt la jumătate, pentru gestionarea acestora. Rezultatul a fost un dezechilibru între organizaţii, doar 45 din 78 dovedind că sunt competitive, iar unele au fost ca şi inexistente. Prioritatea nostră este continuarea reorganizării, din punctul în care a fost întreruptă, iar rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate” .

S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase