„Război” pe al 13-lea salariu

20Comentarii
„Război” pe al 13-lea salariu
CURTICI – Angajaţii din învăţământul curticean încă aşteaptă acest drept de natură salarială.

Situaţia celui de-al 13-lea salariu naşte disensiuni între diverse categorii de bugetari. Spre deosebire de bugetarii din alte localităţi ale judeţului, care au primit al 13-lea salariu pentru 2009, cei din Curtici încă aşteaptă să intre în posesia banilor. Chiar dacă premierul Boc anunţa la începutul lunii că aceşti bani se vor acorda angajaţilor din sistemul bugetar până la 1 aprilie – deci timp ar mai fi – bugetarii curticeni nu pot înţelege de ce oraşul lor nu a intrat încă pe listele Trezoreriei.

Unii da, alţii ba

Mai mult, între angajaţii Primăriei şi cei din învăţământ s-a iscat un mic război: primii, deşi pentru ei s-au primit respectivii bani, nu au intrat încă în posesia lor şi asta pentru ca angajaţii şcolii, cărora nu le-au fost încă viraţi banii din trezorerie, să nu se simtă dezavantajaţi. „Pentru angajaţii din aparatul propriu au venit banii, i-am putea da şi mâine, dar nu vrem să le dăm angajaţilor noştri ca să nu creăm discuţii între ei şi cei de la şcoală. Cred că nu ar fi corect, s-ar crea o stare de confuzie. Voi de ce primiţi şi noi de ce nu – asta ar întreba cei din învăţământ. Consiliul Judeţean ne-a confirmat că se vor primi banii şi pentru cei din învăţământ, cred că e o chestiune de câteva zile. Când vor intra banii şi pentru această categorie, îi vor primi. Şi atunci vor primi al 13-lea salariu şi angajaţii noştri”, spune viceprimarul Curticiului, Petru Miloacă. Anul viitor, al 13-lea salariu nu se va mai acorda pentru anul 2010 pentru nicio categorie de bugetari.

 JA – G.K.



20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor