Reabilitare de 55,9 milioane lei: intră în lucru DN 76 Ionești – Vârfurile

De Andreea Pintea
1Comentariu
Reabilitare de 55,9 milioane lei: intră în lucru DN 76 Ionești – Vârfurile
Direcția Regională pentru Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că s-a semnat contractul de reabilitare a DN 76 Ionești – Vârfurile.

Veste importantă pentru ce din zona Vârfurile. Drumul Național 76, cel care face legătura dintre Ionești și Vârfurile va fi reabilitat, urmând ca în următorul an drumul să fie complet reabilitat.

„A fost semnat contractul de execuţie lucrări pentru reabilitare DN 76, Ionești – Vârfurile (km 55+425 – km 69+350). Contractul a fost semnat între CNAIR S.A. în calitate de «beneficiar» și Asocierea S.C. SYLC CON TRANS S.R.L./HIDROSTROY AD în calitate de «antreprenor». Valoarea contractului este de 55.945.649,16 Lei, fără TVA, are o durată de 72 luni (12 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 luni perioada de notificare a defecțiunilor), Sursa de finanțare este asigurată prin programul POIM-FEDR”, a declarat directorul DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic.

Prin acest proiect de 55,9 milioane lei se dorește: reabilitarea a 13,93 km din DN 76 (km 55+425 – km 69+350), reabilitarea/construcția unui număr de 5 poduri, amenajarea a 5 parcări dintre care una de lungă durată, amenajarea a 5 stații de autobuz, lucrări de susținere și consolidare a terasamentelor (pereuri cu piatră brută, ziduri de sprijin de gabioane, piloți, ziduri de greutate din piatră brută), lucrări de sprijinire (fundații de parapet din beton și beton armat, rigole ranforsate din beton, ziduri de sprijin din beton cu fundare directă), lucrări de sporire a capacității portante a terenului de fundare (saltele din balast armate cu materiale geosintetice), lucrări hidrotehnice (protecție taluz, reprofilări albii, corecții și amenajări ale albiilor), lucrări de siguranța circulației.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor