Recepție pe stația de tratare a apei Ineu

De Andreea Pintea
1Comentariu
Recepție pe stația de tratare a apei Ineu
Compania de Apă Arad a semnat recepţia finală pentru staţia de tratare a apei, frontul de captare şi rezervorul de apă executate prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu” în Ineu.

Punct final la lucrările realizate în cadrul contractului „Reabilitare captare de apă, stație de tratare apă și rezervoare de apă în Ineu”. Părțile implicate au semnat recepția lucrărilor demarate în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” şi finalizat în cadrul Proiectului „Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Arad”.

Au început în 2014

Lucrările au demarat în anul 2014, fiind finalizate în anul 2016. După semnarea Procesului Verbal de Recepţie la Terminarea Lucrărilor, a urmat perioada de notificare a defectelor, timp în care funcţionarea lucrărilor a fost corespunzătoare iar neconformităţile constatate au fost remediate.

În cadrul contractului s-au executat: reabilitarea Staţiei de Tratare a Apei, reabilitarea Frontului de Captare Apă Potabilă şi a unui număr de 5 puţuri şi înlocuirea întregii instalaţii hidraulice, cu refacerea alimentării castelului de apă pe conducta separată de conducta de plecare pe o lungime de 1,8 km, valoarea finală a contractului fiind de 8,332,826.68 lei.

Acesta este cel de al șaselea contract de lucrări recepţionat final şi cel de-al doisprezecelea contract adjudecat în cadrul proiectului major de investiţii. Aceste proiecte sunt cofinanţate de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu” 2007 – 2013 şi Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Compania de Apă Arad S.A. a susţinut de asemenea o parte a finanţării.

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor