Record la amânări în CLM

Record la amânări în CLM
ARAD – 14 planuri urbanistice şi alte câteva proiecte au fost scoase de aleşii municipali de la vot.

Mega proiectul de pe Aris, parcul industrial Rompark, compexul comercial de pe Abatorului şi alte câteva proiecte imobiliare importante din Arad au fost eliminate efectiv de pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal. Viceprimarul Ovidiu Marian a fost cel care a propus scoaterea dintr-un şut a nu mai puţin de 14 proiecte, toate studii de oportunitate şi planuri urbanistice de detaliu întinse pe zeci de hectare de teren.

Motivul acestor amânări pe bandă rulantă a fost explicat tot de Ovidiu Marian, care susţine faptul că toate proiectele de urbanism în cauză „au dosare incomplete şi multe dintre ele au probleme”. Aleşii nu s-au împotrivit explicaţiei şi au scos, printr-o singură ridicare de mână, cele 14 proiecte de dezvoltare de la vot, stabilind astfel un record de amânări în CLM.

Amânările nu s-au oprit, însă, aici. Înfiinţarea parcurilor chinologice în municipiu a fost eliminată de la vot, proiectul fiind considerat inoportun. Alte două proiecte importante legate de modificarea şi completarea contractelor-cadru de mandat pentru directorii generali ai operatorilor economici de sub autoritatea CLM şi pentru membrii consiliilor de administraţie de aici au fost şi ele scoase de pe ordinea de zi, în condiţiile în care Guvernul a prelungit până în martie momentul la care directroii vor fi supuşi unui tratament mai dur şi vor avea salarii mai mici, iar Primăria Arad a decis să nu se grăbească nici ea în această chestiune.

A.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !