Reducere de 10% la plata impozitelor

4Comentarii
Reducere de 10% la plata impozitelor
PECICA – Primăria Pecica oferă celor care îşi plătesc până în 31 martie impozitele locale o bonificaţie de zece procente.

Lucrătorii serviciului de încasare a taxelor şi impozitelor locale din Pecica au finalizat procedurile pentru închiderea anului şi schimbarea sistemului informatic şi, ca atare, au dat drumul ieri la încasarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul curent. Oferta Primăriei Pecica la plata dărilor locale în prima parte a anului este una dublă, de pildă, faţă de cea a PrimărieiArad.

Ea a fost punctată de şeful Serviciului Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei, Ştefan Boldizsar, care a subliniat faptul că „toţi contribuabilii din Pecica şi din satele aparţinătoare – Turnu, Sederhat şi Bodrogul Vechi – pot beneficia de o bonificaţie (reducere) în valoare de 10% din valoare impozitului pe clădiri, terenuri (de orice fel) şi autoturisme dacă achită integral taxele şi impozitele locale, lucru valabil atât în cazul persoanelor fizice, cât şi al celor juridice. Foarte important de ştiut este că sumele datorate se pot achita în mai multe tranşe, iar dacă acest lucru se face până la 31 martie inclusiv, din ultima sumă se va scădea bonificaţia de 10 procente”.

Termene şi majorări

Primăria Pecica a decis să revină cu informaţii privind termenele de plată şi majorările de întârziere pe care le va percepe în acest an.„Termenele legale pentru plata impozitelor şi taxelor locale sunt: 50% până la 31 martie şi 50% până 30 septembrie. Începând cu ziua următoare expirării termenului de plată se percep majorări de întârziere de 2% pe lună sau fracţiune de lună. Orarul casieriei Primăriei este de luni până vineri, între orele 8:30 şi 15:30”. 

Evită executările

Nimic nu e perfect nici măcar la Pecica, acolo unde locuitorii oraşului care nu şi-au achitat încă obligaţiile aferente anului 2010 sunt chemaţi de Primărie „să treacă în cel mai scurt timp posibil la casierie pentru a evita procedura de executare silită”.

Plăţi prin virament

Conturile IBAN pentru cei care doresc să facă plata impozitelor locale din Pecica prin virament, precum şi Hotărârea Consiliului Local Pecica privind impozitele şi taxele locale pot fi găsite pe pagina de internet a oraşului (www.pecica.ro) la secţiunea Primărie, categoria Servicii şi Compartimente,  Serviciul Impozite şi Taxe.

JA-A.B.D.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor