Referendumul schimbă orarul la Buletine

Referendumul schimbă orarul la Buletine
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad anunţă că referendumul care va avea loc în acest sfârşit de săptămână va modifica orarul de funcţionare a serviciilor din judeţul Arad care eliberează acte de identitate.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care au diferite probleme cu actele de identitate (au fost pierdute, furate, deteriorate sau expirate), DJEP a decis ca sâmbătă şi duminică să instituie program prelungit cu publicul. „În scopul asigurării condiţiilor optime de desfăşurare a referendumului pentru modificarea Constituției ce va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad şi cele 18 Servicii locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului, respectiv municipiul Arad, orașele Chișineu-Criș, Curtici, Ineu, Lipova, Nădlac, Pecica, Pîncota, Sântana, Sebiș, comunele Beliu, Gurahonț, Săvîrșin, Socodor, Tîrnova, Vinga, Vîrfurile, Vladimirescu şi-au adaptat programul de lucru cu publicul astfel încât să se asigure deservirea cât mai promptă în activitatea de eliberare a actelor de identitate”, anunţă cei de la Evidenţa Persoanelor. Aşadar, dacă vreţi să votaţi la referendum, dar nu aveţi carte de identitate, vă puteţi adresa serviciilor de mai sus sâmbătă, 6 octombrie, şi duminică, 7 octombrie, între orele 7:00 şi 21:00. Trebuie menţionat faptul că, în afara acestor zile, serviciile locale de evidenţă a persoanelor funcţionează după programul normal.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !