Reglementări doar pentru această iarnă

ARAD. Arădenii trebuie să ştie că, potrivit prevederilor din Ordinul 343/2010, procentele de 30-50% pentru plata părţilor comune încălzite în condominii se aplică doar în acest an. Motivul? Firmele din domeniul serviciilor privind contoarele şi repartitoarele de costuri trebuie să efectueze o inventariere a conductelor şi coloanelor de distribuţie şi a corpurilor de încălzire în proprietatea comună.

Dar întrucât nu se va putea efectua inventarierea pentru toţi consumatorii, s-a stabilit ca doar pentru acest an să se aplice, în funcţie de luna calendaristică, un procent fix. Pentru lunile decembrie, ianuarie şi februarie este reglementat procentul de 30%, în timp ce pentru restul lunilor în care se furnizează agent termic se va aplica procentul de 50%.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase