Reguli pentru bizonii de pe Eminescu

De Valentin Goran
11Comentarii
Reguli pentru bizonii de pe Eminescu
© FOTO: Valentin Goran
Indicatoarele rutiere de pe strada Mihai Eminescu nu permit oprirea autoturismelor pe partea stângă.

Pentru a clarifica cât se poate de pertinent faptele relatate în articolul „Bizon, la trântă cu Eminescu” de luni, 7 noiembrie, dar mai ales după ce însuși șoferul care a fost personaj principal în acest articol a sunat la redacția Jurnal arădean/Aradon pentru a cere explicații cu privire la articol şi tonul său, dar și după ce mai mulți arădeni au comentat pe marginea acestui subiect cum că „ar fi legal să se parcheze pe strada Mihai Eminescu, segmentul Ștefan Cicio Pop – Teatrul Ioan Slavici, pe partea stângă, revenim cu specificațiile de rigoare. Așa cum spuneam și în articolul publicat luni, nu poate parca nimeni pe partea stângă a acestui segment de drum.

Pentru obiectivitate

În imaginile ataşate acestui articol, se poate vedea cum pe lungimea acestui segment există patru indicatoare rutiere care interzic oprirea pe partea stângă. În atare situație, le transmitem șoferilor care s-au revoltat sau care nu au văzut până acum aceste indicatoare, că legislația rutieră trebuie respectată. Faptul că organele abilitate să dea amenzi nu îi prind pe acești bizoni, ori pur și simplu faptul că acești șoferi găsesc întotdeauna scuze pentru opririle lor, nu ne rămâne decât să le transmitem că bunul simț nu are de-a face cu nimic din toate acestea. Fie îl ai, fie nu îl ai.

indicatoare

În cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, un alt bizon, posesor al unui BMW, de această dată, a repetat isprava șoferului de luni, după ce și-a lăsat autoturismul pe partea stângă, cocoțat pe trotuar. Frapant a fost că în momentul în care au fost realizate instantaneele, o mașină a IPJ a trecut pe lângă acest autoturism fără să oprească, de parcă nici nu era acolo.

În loc de concluzie

În concluzie, pentru cei care și-au luat permisul dar au lipsit de la orele de legislație rutieră, pentru cei care au „plătit” să aibă permis și mai ales pentru acei șoferi care sfidează și se cred mai tari și mai mari decât toți, le transmitem că pe strada Eminescu, segmentul amintit mai sus, nu se poate parca pe partea stângă.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor