Reintalneste-te cu tine, FEMEIA completa! (P)

Reactualizat la:
Reintalneste-te cu tine, FEMEIA completa! (P)
Este numele miniturului organizat de Academia Femeilor in 4 orase din tara: Sibiu- 2 noiembrie, Deva- 3 noiembrie, Arad- 16 noiembrie, Timisoara- 17 noiembrie. Te vei intalni aici cu 9 femei persoane publice, speakeri, antreprenori sau coach-i, cu o experienta vasta in 7 arii importante ale vietii: sanatate& wellness, familie &relatii, frumusete, responsabilitate personala si sociala, dezvoltare profesionala, comunicare si evolutie personala.

Este vorba despre:

1. Florentina Opris (realizator si prezentator TV);

2. Adriana Petrescu (psiholog, speaker si life coach);

3. Ioana Vartosu ( medic, trainer sanatatea familiei);

4. Alina Latan ( fashion designer);

5. Luminita Oprea ( life coach, profesor, autor);

6. Romelia Muresan ( antreprenoare, coach, trainer);

7. Tania Tita ( life coach, trainer);

8. Mihaela Tatu ( realizator si prezentator TV) si

9. Florina Onetiu ( fondator Academia Femeilor, life coach, autor)

 

In cadrul fiecarui event se va realiza o incursiune prin cele 7 arii ale vietii, participantele experimentand in cateva ore cateva din beneficiile unui trai implinitor. Vei experimenta prin exercitii practice cum sa ai o sanatate perfecta; sa fii frumoasa din interior spre exterior; sa-ti construiesti relatii armonioase; sa constientizezi rostul tau in lumea in care traiesti; sa te dezvolti profesional; sa comunici eficient si sa evoluezi personal.

 

Evenimentele de tip workshop “Reintalneste-te cu tine, FEMEIA completa” vor intari comunitatea femeilor care isi doresc si traiesc deja autentic, printr-o serie de exercitii practice sustinute de 9 femei remarcabile intr-un Workshop Unic, Transformational si Experiential!

 

Biletele la evenimentele ,,Reintalneste-te cu tine, FEMEIA completa!’’ se pot achizitiona trimitand un mail la adresa contact@academiafemeilor.ro sau contactand 0726847470.

 

www.academiafemeilor.ro