Remodelarea la care visezi

Reactualizat la:
Remodelare cu tehnologie de ultimă generaţie FOTO: FAN
Remodelare cu tehnologie de ultimă generaţie FOTO: FAN
Încearcă LPG KEYMODULE 2 la KASTEL SPA &WELLNESS şi vei vedea cum poţi să-ţi remodelezi corpul şi să scapi de celulită.

ARAD. Un corp de invidiat? Sute de ore de aerobic şi o dietă drastică. O disciplină greu de urmat indiferent cât de motivată eşti. Dar există şi alternative. Iar la KASTEL SPA &WELLNESS din incinta Galleria Mall poţi opta pentru una dintre cele mai bune alternative. Pentru că la KASTEL SPA &WELLNESS ai la dispoziţie un aparat de ultimă generaţie care te va ajuta să-ţi remodelezi corpul şi să ajungi la silueta dorită, fără sute de ore de chin şi fără a apela la bisturiu. Este vorba de LPG KEYMODULE 2 şi de beneficiile tratamentul în care vezi imediat rezultatele.

LPG KEYMODULE 2 este un model de ultimă generaţie folosit în estetica nechirurgicală, fiind singurul aparat care tratează celuluita. Cu ajutorul tehnicii LPG, tehnică non-invazivă, eficientă şi fără riscuri, se urmăreşte controlul celulitei şi remodelarea corpului. Modelul KEYMODULE 2, aparat întâlnit în Arad doar la KASTEL SPA &WELLNESS, beneficiază şi de un program specializat pe tratamente faciale care stimulează producerea de colagen şi elastină rezultatul fiind o reducere vizibilă a ridurilor.

Vrei rezultate când vine vorba de corpul tău şi de faţă? Atunci urmează sfaturile specialistului centrului de înfrumuseţare care foloseşte LPG. Un program personalizat, o evoluţie urmărită de la programare la programare şi rezultatele te vor convinge că nu ai greşit încercând LPG KEYMODULE 2. În plus, rezultatele sunt monitorizate prin fotografii pe parcursul celor 12, 16 sau 20 de şedinţe, în funcţie de problemele clientei.

Vedetele l-au folosit

Este, în fapt, vorba de aparatul pe care Elle MacPherson, Claudia Schiffer, Jennifer Lopez sau Madonna au ales să-l folosească pentru a-şi menţine în formă trupul. Ele au apelat prin acest tratament, prezent acum şi la Arad, la lipomasaj prin tehnica LPG, rezultatul fiind tonifierea pielii şi drenajul limfatic. Iar, cine nu şi-ar dori un look de vedetă…