Rentierii agricoli, aşteptaţi la APIA

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Rentierii agricoli, aşteptaţi la APIA
Începând de la 1 martie, deţinătorii de carnet de rentier agricol sunt aşteptaţi să se prezinte personal sau prin mandatar/ curator/ tutore, la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Arad, pentru vizarea carnetului de rentier agricol pentru anul 2015.

Documente

Pentru vizarea carnetului de rentier agricol se solicită următoarele documente: carnetul de rentier agricol, actul de identitate în original al rentierului agricol, documente coordonate bancare (opţional), contract/ contracte de arendare deţinute de rentier, documente noi dobândite de rentier (contracte noi de arendă, contract de vânzare-cumpărare, dovadă dobândire terenuri noi, titlu/titluri de proprietate, donaţii, certificat de legatar, moştenitor, act de partaj voluntar, hotărâri judecătoreşti, acte de reziliere a unor contracte de arendare existente la dosar şi înlocuite cu noi contracte de arendare, act adiţional la contractul de arendare valabil de modificare a suprafeţelor arendate, declaraţii notariale cu referire la cota-parte deţinută de rentier, alte documente legate de suprafaţa deţinută de rentier) – după caz; decizia de la comisia de expertiză medicală pentru gradele de invaliditate I şi II – după caz.

Documentele se depun la sediul APIA din Arad, strada Fraţii Neumann, nr. 10, de luni până vineri, între orele 8.30-16.00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !