Replica Primăriei: „Suntem singurul oraş care a realizat un parc cu bani europeni”

12Comentarii
Replica Primăriei: „Suntem singurul oraş care a realizat un parc cu bani europeni” 
Primăria a remis un comunicat de presă pentru a da replică afirmaţiilor făcute de consilierul local Marin Lupaş.

A venit, cu era de aşteptat, replica Primăriei la afirmaţiile lui Marin Lupaş pe tema parcurilor din Arad. „Ca urmare a afirmaţiilor făcute de domnul consilier municipal Marin Lupaş, cu privire la realizarea unor parcuri cu finanţare europeană, ne bucurăm că avem ocazia să readucem aminte că suntem singurul oraş care a realizat un parc cu bani europeni, Parcul Pădurice, investiţie ce a prevăzut amenajări peisagistice (plantări suprafeţe de gazon, arbuşti, flori, alei, etc.), dotarea cu instalaţii de irigat şi iluminat cu surse alternative, amplasarea de mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi, cişmea de apă, ceas), amplasarea de toalete ecologice, iar membrii PSD au votat împotrivă. Noi suntem administraţia care a realizat parcuri noi în Arad: Caius Iacob, Tudor Arghezii, etc”, se arată în comunicatul primăriei.

Replica Municipalităţii arădene nu se opreşte însă aici. În comunicat se mai arată că „primăria a dorit să modernizeze parcurile de pe faleza Mureş cu bani europeni, unde atât domnul Lupaş, cât şi PSD-ul au fost împotrivă, iar prefectul Aradului sub comanda domnului Căprar a atacat hotărârea în contencios administrativ, făcând ca administraţia arădeană să se afle în imposibilitatea de a depune la timp proiectul şi a primi finanţare europeană. Tot pentru informare publică, în primele 3 proiecte de atragere de fonduri europene, vom realiza un Complex sportiv cu zonă de agrement, în apropierea străzii Mărului (cărămidărie), unde la fel domnul Lupaş şi PSD au votat împotrivă”.

La final, mai marii Primăriei precizează: ”Eforturile pe care le-a depus administraţia locală au fost apreciate la nivel european, astfel ca Aradul s-a calificat în cursa pentru titlul de Capitală Verde a Europei 2018”.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor