Reprezentanții RCS & RDS, chemați în ședință la Primăria Arad

De Valentin Goran
Reactualizat la:
16Comentarii
Reprezentanții RCS & RDS, chemați în ședință la Primăria Arad
Miercuri, 6 septembrie, la Primăria Municipiului Arad a avut loc o întâlnire între reprezentaţii administraţiei locale, cei ai RCS&RDS şi ai firmei ELBA.

Totul se trage atât de la nenumăratele reportaje realizate de redactorii Jurnal arădean/Aradon pe teren, cât și de colegii din presa locală, dar mai ales după zecile de sesizări ale arădenilor cu privire la unele zone din municipiu unde societățile contractate de compania RCS & RDS efectuează megalucrarea de introducere în subteran a cablurilor ce erau burdușite pe stâlpi până acum.

Chemați în ședință

În primă fază, la sfârșitul săptămânii trecute, Palatul Administrativ a sistat acordarea de avize pentru săpătură firmelor contractate de RCS & RDS. În cursul acestei săptămâni, Primăria Arad intervine direct și cheamă la masă atât reprezentanții RCS & RDS, cât și companiile de utilitate publică precum cei de la gaz, apă ori curent pentru a remedia toate defecțiunile și nemulțumirile arădenilor de până acum. Mai mult, pentru prima dată am putea spune, Municipalitatea a hotărât ca în fiecare zi de marți a săptămânii să aibă loc o ședință cu toți „actorii” implicați în aceste șantiere deschise pe toată raza municipiului Arad.

Iată mesajul Primăriei Arad

„Întâlnirea a avut loc la iniţiativa reprezentanţilor municipalităţii ca urmare a numărului mare de sesizări făcute cu privire la modul în care se execută lucrările de introducere a cablurilor în subteran. După ce s-au expus motivele care au stat la baza convocării întâlnirii, toţi cei prezenţi au căzut de acord cu privire la necesitatea constituirii unui grup de lucru care să identifice toate neregulile care apar pe şantierele RCS&RDS. Mai mult decât atât, în cursul zilei, un reprezentant din partea furnizorului de cablu şi unul din partea firmei care asigură iluminatul stradal s-au deplasat în teren pentru a inventaria zonele cu problemele. Reprezentanţii RCS&RDS şi-au luat angajamentul ca până luni, 11 septembrie, să corecteze toate neregulile apărute la lucrările executate până în acest moment (refacerea la forma iniţială a trotuarelor, refacerea zonelor verzi afectate etc). Tot azi s-a decis ca astfel de întâlniri de lucru să aibă loc în fiecare zi de marţi a săptămânii. Vă reamintim, Primăria Municipiului Arad a dispus sistarea acordării avizelor de săpătură firmei contractate de RCS & RDS pentru introducerea cablurilor în subteran, până la corectarea tuturor neregulilor apărute în teren”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor