Reţeaua de gaze naturale se extinde în Westfield

Reţeaua de gaze naturale se extinde în Westfield
ADVERTORIAL. Datorită eforturilor dezvoltatorului, proprietarii vilelor au de-acum la dispoziţie toată suita de utilităţi

Conceput pe modelul de succes al unei suburbii moderne din SUA şi adaptat cu atenţie la solicitările pieţei locale, Westfield a avut o dezvoltare remarcabilă, acumulând cea mai ridicată cotă de încredere din Arad, datorită nivelului calitativ ridicat şi mai ales al numeroaselor promisiuni realizate. În aceste zile care ne apropie de finalul anului, o nouă veste bună vine să consolideze reputaţia Westfield: în curând încep lucrările pentru introducerea reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

“Avem o soluţie tehnică, agreată împreună cu compania de distribuţie a gazelor naturale şi cu compania ce va executa extinderea reţelei. Avem de asemenea alocate fondurile pentru execuţie şi în perioada ce urmează vom obţine toate avizele necesare şi vom definitiva proiectul de execuţie. De îndată ce totul este în regulă din punct de vedere al documentaţiei, vom şi începe lucrările, întrucât ne dorim foarte mult ca în anul 2018 să avem cât mai multe vile branşate la reţeaua de gaze naturale.”, declară Adina Costea, Director Marketing-Vânzări.

Aşadar, alături de apă potabilă curentă, canalizare menajeră şi pluvială, curent trifazic şi fibră optică, reţeaua de gaze naturale se alătură în gama utilităţilor disponibile în Westfield, iar cei ce au intenţia de a-şi cumpăra “casa visurilor”, pot deja să şi-o imagineze cu un sistem de încălzire conectat la o centrală termică pe gaz. Această veste, cu adevărat bună, completează de minune recenta lansare a ediţiei aniversare de 10 vile “Westfield Exclusive”. Foarte spaţioase, cu garaje duble, grădini de mari dimensiuni, încălzire în pardoseală şi piscină proprie în dotarea standard, aceste vile pot fi comandate cu un design exterior la alegere din 3 variante: Timeless, Contemporary sau Stylish.

Cei care îşi doresc o vilă modernă, spaţioasă, cu peluză şi grădină şi cu toate utilităţile, inclusiv gaz, sunt invitaţi să programeze o vizită în Westfield la 0721.22.88.60 sau 0721.22.88.61.

Taguri: , , ,