Reţeta de succes a unui tânăr arădean

2Comentarii
Reţeta de succes a unui tânăr arădean
ARAD. Boris Augustinov, absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul UAV, este analist financiar în sistemul bancar spaniol.

Puţină şansă, multă muncă, seriozitate şi pasiune pentru tot ce înseamnă tranzacţii şi invesţii finaciare, acesta ar fi secretul reuşitei în viaţă, cel puţin până acum, a lui Boris Augustinov, un tânăr analist financiar, cu un doctorat la o universitate din Spania şi angajat în sistemul spaniol bancar. Nimic nu anunţa în urmă cu câţiva ani că va ajunge să lucreze într-o ţara europeană, că va absolvi primele nivele ale celui mai important curs în domeniul financiar (CFA) şi va aplica pentru un post în cadrul Uniunii Europene.

Boris este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul UAV unde a pus bazele pregătirii sale academice „Am avut şansa de a avea profesori remarcabili care au avut pe lângă cunoştinţele teoretice şi o experienţă profesională în domeniu. Ceea ce am învăţat aici, la UAV, realmente m-a ajutat în munca pe care o fac acum” spune tânărul absolvent.

Începutul aventurii

O aventură, aşa cum îi place să-şi numească experienţa sa europeană,  a început în primul semestru al anului IV când, printr-o bursă Erasmus, a studiat şase luni, ca bursier, în Portugalia. A urmat, după finalizarea studiilor de licenţă, bursa doctorală în Spania, timp în care a şi fost angajat în sistemul bancar. Lucrurile s-au derulat cu repeziciune, a reuşit să câştige încrederea şi respectul celor care l-au angajat şi în prezent derulează tranzacţii interbancare sau pe bursă. „Nu a fost uşor, am muncit mult, în fiecare zi după orele de serviciu, acasă, mai învăţam câteva ore, dar merită. Fac ceea ce îmi place deşi uneori răspunderea pe care o am poate fi copleşitoare” povesteşte Boris. „El şi alţi absolvenţi ai noştri sunt argumentul cel mai puternic că aici, la UAV se face şcoală, şi cei care muncesc au şanse mari de a reuşi în cariera pe care şi-au ales-o ” sublinia rectorul UAV, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

Poate a fost noroc, poate doar muncă, dar viaţa i-a zâmbit şi chiar dacă destinul său nu a fost lipsit de momente grele, a învins.

JA-M.A.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor