Reţeta săptămânii: Clafoutis de cirese

11Comentarii
Reţeta săptămânii:   Clafoutis de cirese
Te interesează reţete de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro  reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente reţetă: 700 g cireşe, 30 g unt, 60 g zahăr tos pentru cirese: 4 ouă, 270 ml lapte, 60 g zahăr tos, 100 g făină, 1 praf de sare, esenţă vanilie

Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate: medie) Laptele, ouale, zahărul, vanilia, praful de sare şi făina se amestecă toate apoi se lasă să se odihnească până se pregătesc fructele. Într-o tavă cu diametrul 30 cm se topeşte untul, se adaugă cireşele (fără sâmburi sau întregi) şi se mai lasă câteva minute până se înmoaie.

Se adaugă zahărul şi se lasă până se dizolvă. Se toarnă deasupra compoziţia cu ouă şi se pune la cuptor 20 minute la 220 grade C.

Poftă bună!

Reţeta Clafoutis de cirese a fost propusă de PaulaM

Discută mai multe despre această reţetă pe  forum culinar.ro



11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor