Reţeta săptămânii: Păstrăv la cuptor cu cartofi

Reţeta săptămânii: Păstrăv la cuptor cu cartofi
Te intereseazăretete culinare de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

păstrăvi

cartofi

usturoi

rozmarin

boia ardei

ceapă

ulei de măsline

unt, sare

piper

Mod de preparare:

Se curăţă peştii de solzi, se despică, se condimentează cu sare, piper, usturoi, boia dulce şi câte o crenguţă de rozmarin atât pe interior cât si pe exterior.
Se pune ulei de măsline în tavă şi puţină apă (cam 80-100 ml – maxim).
Se aşează peştii şi se dau la cuptor la 200 C cam vreo 20 minute. Se mai întorc pe o parte şi pe alta.
Apoi se ridică temperatura cuptorului la 250C şi se mai lasă 10 minute.
Se pun cartofii curăţaţi de coajă, tăiaţi pe jumătate, la fiert împreună cu o ceapă mică, sare, o crenguţă de rozmarin şi ceva ulei de măsline.
Pentru cartofii fierţi se topeşte unt şi se amestecă cu un amestec de verdeţuri: pătrunjel, basilikum, mărar, rosmarin, sare,piper alb şi usturoi pisat (pasta).

Se pune peste cartofii fierţi.

Mod de servire:

Poftăbună!

Reţeta Pastrav la cuptor cu cartofi a fost propusă de MAYA

Discută mai multe despre această reţetă pe forum culinar.ro

Alte reţete cu peşte:
Somon glazurat
Somon cu praz si varza chinezeasca
Ou umplut cu pasta de peste

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !