Revedere dupa trei decenii

De Vasile Filip
Revedere dupa trei decenii
Promotia 1984 a absolvenților Liceului Sanitar a avut întâlnirea de 30 de ani.

ARAD. Dupa 30 de ani, absolvenții Liceului Sanitar, promoția 1984, specialitatea Tehnică Dentară, diriginte prof. Aurelia Ilica, s-au întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, în localul din B-dul Revoluției, nr. 77.

Coordonarea acestei întâlniri, a avut-o prof. Romeo Trifa, fost director după 1989.

Conform tradiției, la început, s-a păstrat un moment de reculegere pentru cei plecați dintre noi și anume: dr. Mariana Popescu, fost director dr. Gheorghe Motoc și prof. instructor practică Caliope Hajas.

A continuat cu citirea catalogului, fiecare prezentându-și, în câteva cuvinte, drumul parcurs după 1984. Apoi toți au fost puși să-și amintească un eveniment hazliu din timpul școlii.

Pregătirea de excepție făcută în școala și-a pus amprenta pe rezultatele și realizarile profesionale ale absolvenților, preciza „sufletul acestei întâlniri” – Lavinia Stanca Panda.

După cuvântul profesorilor, prof. Trifa Romeo, fost director al Liceului Sanitar, a afirmat că această unitate de învățământ a fost una de referință în Arad, iar absolvenții, având o cultură a muncii sub aspect teoretic cât mai ales practic, s-au integrat în activitățile din domeniul sanitar făcând cinste instituției care i-a pregătit.

În final ­- o zi de neuitat cu depănarea amintirilor din viața de liceeni – și-au urat sănătate, realizări pe masură și, peste 5 sau 10 ani, să se întâlnească din nou.

Prezența

Au fost prezenți, cu familiile lor, 30 din 35 de absolvenți. Subliniem faptul ca un număr de 12 au venit din Germania și Ungaria dar și din țară (Craiova, Deva, Timișoara, Satu Mare). Cu toții au răspuns „prezent” la apelul facut.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !