Revelion cu muzicã rock şi artificii

48Comentarii
Revelion cu muzicã rock şi artificii
Arad – Câteva mii de arãdeni au ales sã îşi petreacã noaptea dintre ani în faţa Palatului Administrativ.

Spectacolul de Revelion organizat de Primãria Municipiului şi susþinut de mai multe trupe rock s-a bucurat de un public nu chiar la fel de numeros ca anul trecut, probabil datoritã şi vremii. Cu toate acestea, Piaţa Revoluţiei a fost plinã de arãdeni dornici sã se distreze şi sã se bucure de focurile de artificii.
Multe dintre cãsuţele din jurul Palatului Administrativ au fost închise, iar la cele la care s-a servit vin fiert s-au format reale cozi.

Trupele arãdene Febosix şi Six au evoluat înaintea trupei Cargo, care a concertat destul de devreme deoarece avea programat un show la Timişoara, la miezul nopţii. Scena a fost ocupatã, mai apoi de trupa rock din Serbia, Nightshift, urmatã de arãdenii de la Pacifica. La miezul nopþii, pe scenã au urcat reprezentanţii administraþiei locale, precum şi oameni politici. Focurile de artificii au durat mai bine de 10 minute. Anul nou i-a adus pe scenã, din nou, pe artiştii de la Pacifica, urmaţi de doi DJ. Nu mult dupã miezul nopţii, participanţii la spectacol au început sã se retragã.   
S.B.48Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor