Revoluţia tinerilor la Zăbrani

3Comentarii
Revoluţia tinerilor la Zăbrani
În premieră pentru această comună, peste 250 de tineri s-au distrat de Ziua îndrăgostiţilor.  Revolutia tinerilor la Zabrani 2

Zăbrani - Săptămâna trecută, sala Căminului cultural din Zăbrani a devenit neîncăpătoare. Motivul ? Peste 250 de tineri din comună şi din împrejurimi au hotărât să sărbătorească împreună Valentine’s Day.

Cu mic, cu mare, au luat cu asalt Căminul din localitate, hotărâţi să petreacă împreună clipe de neuitat. Şi, din spusele participanţilor, aşa s-a şi întâmplat.

„Niciodată n-au mai fost adunaţi atâţia tineri la Zăbrani – ne-a declarat C. Luca – iar acest succes ne determină să permanentizăm distracţia de Ziua îndrăgostiţilor.” Spre surprinderea tuturor, tinerii din Zăbrani au fost la înălţime.

Nouă perechi au participat la deja tradiţionalele „căsătorii de o zi”, iar la concursurile cu premii a fost aglomeraţie mare. „Nu mă aşteptam ca tinerii din Zăbrani să fie atât de receptivi – de declară Marian Toader, organizatorul acestei manifestări.

Toţi s-au distrat pe ritmurile formaţiei SIDOR din Nădlac, concursurile au fost o reuşită, iar la căsătoriile pentru o zi abia am făcut faţă.” Până la această manifestare a tinerilor, comuna Zăbrani trăia într-o atmosferă patriarhală, îmbătrânită înainte de vreme.

Dovadă şi clădirea Căminului cultural, destul de părăginită, pe care tinerii zăbrăneni şi-o doresc renovată şi dotată cu toate cele necesare petrecerii timpului liber. Până una-alta, tinerii se pare că s-au mulţumit să pavoazeze sala cu panglici şi cu inimioare, în schimb s-au distrat pe cinste.

Premii

Premiul I – o excursie la Moneasa

Premiul II – 2 telefoane mobile

Premiul III – set de brăţări din argint

D.S.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor