Rezultatul (re)evaluării managerului Filarmonicii: mai slăbuţ, dar totuşi bun

De Diana Dutu
7Comentarii
Rezultatul (re)evaluării managerului Filarmonicii: mai slăbuţ, dar totuşi bun
Comisia de evaluare l-a notat cu 8,43 pe Doru Orban şi a recomandat menţinerea acestuia în funcţia de manager. Urmează votul în CLM.

Scurta telenovelă a evaluării anuale a managerului Filarmonicii de Stat Arad pare că se apropie de sfârşit. Şi finalul se anunţă fericit pentru Doru Orban.

Dacă evaluarea din martie (unde obţinuse nota 9,52) a fost un fiasco – din cauza incompatibilităţii a doi dintre membrii comisiei de evaluare –, cea din iunie a fost cu noroc. Deşi a obţinut cu un punct şi ceva mai puţin decât în primăvară – 8,43, față de 9,52, mai exact –, rezultatul celei de-a doua evaluări îl confirmă pe Doru Orban în funcţia de manager al Filarmonicii. Cel puţin asta susţine Centrul Municipal de Cultură (CMC) Arad, pentru ca situaţia să fie definitivă fiind nevoie de aprobarea Consiliului Local Municipal.

„Managerul Filarmonicii de Stat Arad a depus raportul de activitate pentru anul 2018 care a fost analizat de către Comisia de evaluare, numită prin hotărâre a consiliului local, iar secretariatul comisiei a întocmit referate de analiză atât din punct de vedere al proiectelor culturale, cât şi din cel financiar şi al resurselor umane. În data de 25.06.2019 a avut loc evaluarea managerului în proba de interviu. În urma evaluării s-au acordat note pentru proba I (analiza raportului de activitate) şi proba a II-a (susţinerea raportului de activitate) şi s-a constatat că au fost respectate clauzele din contractul de management încheiat cu municipiului Arad. Comisia de evaluare a recomandat continuarea contractului de management nr.18139/12.03.2018, rezultatul final al evaluării anuale fiind 8,43” – se arată în raportul CMC Arad.

Aleşii locali sunt chemaţi să aprobe, în şedinţa ordinară de marţi, 16 iulie, proiectul de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului de la Filarmonica de Stat Arad.

O nouă evaluare pentru managerul Filarmonicii7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor