Ribery a stat cinci ani cu freza dentară în gură!

Ribery a stat cinci ani cu freza dentară în gură!
Un pansament uitat de stomatolog în măseaua francezului a dus la infecţii şi la slăbirea sistemului imunitar. Patru luni a stat Ribery la infirmerie. Ba i s-au inflamat tendoanele de la genunchi, ba degetele de la picioare.

Francezul a fost consultat recent de un expert în medicină alternativă, Fredi Binder, vechi colaborator al clubului munchenez. Printr-o metodă de diagnosticare energetică (Kirlian), Binder a ajuns la concluzia că dantura francezului reprezintă sursa necazurilor. L-a dat apoi pe mîna unui stomatolog şi, la control, acesta a găsit într-o măsea un rest de vată, iar în alta o bucată de freză dentară, veche de cinci ani. Evident, uitate acolo de medicii la care francezul s-a tratat în trecut. Pansamentul a dus în timp la apariţia unor infecţii şi, implicit, la slăbirea organismului, ceea ce a atras după sine problemele cu care Ribery s-a confruntat în ultimele luni.    

În afara necazurilor create de dantură, Ribery şi-a mai făcut rău şi singur. La începutul anului, a comandat o pereche de ghete la Nike şi, cum obişnuiesc fotbaliştii, le-a băgat imediat în apă fierbinte, “ca să se înmoaie”. N-a luat însă în calcul şi vremea de afară. Iar cu prima ocazie şi-a etalat noile achiziţii pe zăpadă, la minus 5 grade Celsius! Ghetele au început să se “strîngă” şi i-au produs răni la picioare, care l-au ţinut 14 zile pe tuşă.

L.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase