Romana Residence inovează piața rezidențială din Arad și prezintă casele cu cel mai ridicat grad de confort!

Romana Residence inovează piața rezidențială din Arad și prezintă casele cu cel mai ridicat grad de confort!

ADVERTORIAL. Romana Residence inovează piața rezidențială din Arad și prezintă casele cu cel mai ridicat grad de confort!

Aradul este un oraș frumos, un oraș în expansiune, cu familii tinere care își doresc tot mai mult să își achiziționeze propria locuință. În acest context, cartierul Romana Residence vine cu o ofertă completă de case noi, moderne, dotate cu cel mai avansat sistem Smart Home de pe piață și încălzire în pardoseală CADOU.

Sistemul inovativ Smart Home îți protejează casa în orice moment al zilei. Îl poți controla de pe mobil, tabletă sau smartwatch.


´´Toate casele din Romana Residence au incluse în dotările standard sistemul Smart Home, cel mai avansat sistem de protecție al casei, un sistem oferit în premieră de Romana Residence. Cu ajutorul acestui sistem îți protejezi și controlezi casa de oriunde te-ai afla și în orice moment al zilei, direct de pe telefon, tabletă sau smartwatch. Această soluție îți permite să monitorizezi și să controlezi de la distanță, prin intermediul unei aplicații, echipamentele din casa ta și îți trimite notificări în caz de efracție, incendiu, inundație și multe altele, în funcție de scenariile stabilite de tine´´ – spune Ioana Trînc, manager de proiect.

Ce include sistemul Smart Home al caselor din Romana Residence?

Senzori wireless care vor avea grijă de casa ta: senzori de inundație, senzori se fum, prize inteligente, camere de supraveghere, senzori de mișcare, senzori de temperatură, senzori de lumină, sirenă. Totul de ultimă generație.
✓ Aplicații de mobil, tabletă și smartwatch de pe care poți gestiona și configura modul de protecție al casei;
✓ Sistem automatizat de alertare și informare;
✓ Monitorizarea GSM
✓ Control de la distanță, activare și dezactivare alarmei de la distanță și Backup video.

CADOU în Romana Residence: încălzirea în pardoseală, în toată casa!

Pentru că ne dorim să oferim cele mai eficiente și confortabile case, îți oferim cadou încălzirea în pardoseală, în toată casa, etaj și parter. Avantajele acestui sistem de încălzire sunt evidente, de aceea am decis să o includem în dotările de bază, astfel că, modelele noastre de case devin cele mai complete de pe piața rezidențială din Arad.

Printre cele mai importante avantaje ale încălzirii în pardoseală se numără:

Grad ridicat de confort;
✓ Temperatură constantă pe toată suprafața casei;
✓ Consum mai mic de gaz cu până la 20%;
✓ Aspect estetic îmbunătățit al interioarelor;
✓ Atât copiii, cât și adulții pot păși fără grijă desculți pe podea (căldura fiind eliberată prin pardoseală).

interior-articol-1

NOU: parcele și locuri de casă disponibile în Romana Residence.

Avem disponibile spre vânzare parcele de 600 de mp, dotate cu toate utilitățile de care ai nevoie: gaz, apă, canalizare, curent, internet și cablu TV, drumuri asfaltate și iluminat public. Totodată, aceste parcele sunt localizate în interiorul cartierului, astfel că vei locui în oraș, într-un cartier nou, în mijlocul unei comunități cu familii de seamă și vecini prietenoși. Dacă te grăbești ai prioritate în a-ți alege parcela, beneficiezi de consultanță în elaborarea documentelor și a proiectului. Specialiștii noștri sunt alături de tine.

Află chiar azi mai multe detalii la 0736300400 sau pe www.romanaresidence.ro

interior-articol-2

interior-articol-3

galerie-articol-4