Romana Residence, noul cartier de case din Grădiște uimește prin ritmul dezvoltării. Vezi și tu noutățile!

Reactualizat la:
Romana Residence, noul cartier de case din Grădiște uimește prin ritmul dezvoltării. Vezi și tu noutățile!
ADVERTORIAL. Dacă ești pe cale să îți împlinești unul dintre cele mai mari visuri, acela de a te mută în casă nouă și încă nu ți-ai programat o vizită în Romana Residence te invităm să o faci chiar azi. Noul cartier din zonă Grădiște uimește cu fiecare etapă de dezvoltare, iar dacă te grăbești poți să te muți imediat.

Ofertă actuală a dezvoltatorului include atât case deja finalizate complet, cu predare imediată cât și case în construcție, cu predare în cel mult un an. Fiecare model de casă se pliază pe tipologii arhitecturale diferite, de la modelele clasice, cu design călduros pană la contemporan, adică case de tip cub, foarte dorite și apreciate de către tineri.

inserare-foto-in-articol-1

Suntem singurul dezvoltator care am abordat această strategie, aceea de a pune accentul pe gustul clienților noștri, indiferent că vorbim de case clasice sau case moderne. Modelele actuale au fost proiectate pe bază feedback-ului oferit în anii anteriori, deoarece a fost important să ținem cont de preferințele pentru materiale, pentru compartimentări sau pentru spații necesare unei familii. (Roxana Bolboasă, Director Marketing Vânzări, Romana Residence)

inserare-foto-in-articol-2

Cum poți achiziționa o casă în Romana Residence?

Modalitățile de achiziție sunt diverse și adaptate contextului economic românesc, astfel că, o casă în Romana Residence poate fi achiziționată prin metodele clasice de Credit Imobiliar sau Ipotecar, prin programul Prima Casă sau plată cash direct la dezvoltator, pentru cei care preferă această modalitate. Cert este că, beneficiezi de un grad ridicat de flexibilitate la oricare dintre modalitățile de finanțare alese plus consiliere de specialitate din partea departamentului de vânzări.

inserare-foto-in-articol-3

Comunitate rezidențială nouă, oameni valoroși.

Din punct de vedere al comunității noastre, una dintre marile realizări ale companiei a fost închegarea unei comunități rezidențiale deosebite, formată din familii frumoase, cu principii și valori însemnate. În semn de apreciere, dorim să marcăm fiecare sărbătoare din cursul unui an, cu evenimente speciale, iar cel mai recent a fost ediția a două a Zilei Copilului, o petrecere în aer liber cu activităti și surprize una și una. În cadrul acestui eveniment am premiat și cele mai frumoase peluze din cartier, iar celor mai harnici și creativi rezidenți le-am oferit premii însemnate, constând în excursii în Grecia și Italia dar și o superbă bicicletă pentru plimbări în aer liber.

inserare-foto-in-articol-4

Nova și Selena, casele lunii în Română Residence.

Dacă te numeri printre aceia care au o afinitate pentru casele cu arhitectură modernă, trebuie să vezi neapărat aceste două modele de casă. Selena impresionează prin spațiul extins iar Nova prin compartimentarea compactă, fără pierderi. Ambele modele atrag prin arhitectură impunătoare și designul mediteranean. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, asigurând o durabilitate mare prin cărămida termoizolantă, țiglă de beton marca Bramac și restul materialelor de ultimă generație pe care constructorul le folosește.

 

Vezi mai multe detalii despre Romana Residnece pe www.romanaresidence.ro sau programează o vizită la: 0720 400 289 (Roxana Bolboasă, Director Marketing Vânzări, Romana Residence)