Romana Residence, rezultate excepționale în 2016 și proiecte mari de viitor!

Reactualizat la:
Romana Residence, rezultate excepționale în 2016 și proiecte mari de viitor!
Atunci când ne referim la domeniul rezidențial arădean, cartierul Romana Residence este un proiect de referință, atingând în 2016, performanța de a fi cel mai bine vândut cartier de case, stocul de unități disponibile pentru prima jumătate a anului fiind rapid epuizat. Cu această ocazie, reprezentanții proiectului anunță dezvoltarea etapei IV și lansarea noilor modele de case, modele cu totul deosebite de ceea ce găsim actualmente pe piață.

J.A. Doamna Florina Duma, în calitate de CEO al Romana Residence, explicați-ne ce a reprezentat până acum, anul 2016 pentru proiectul dvs?
F.D. A reprezentat o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere: vânzările au depășit toate așteptările, majoritatea clienților s-au mutat în cartier sau sunt în curs de mutare, am amenajat cel mai mare parc natural dedicat rezidenților, ne-am implicat activ în protejarea naturii și în crearea unui mediu natural deosebit, astfel că, încheiem etapa III de dezvoltare cu multă satisfacție.

J.A. Din punct de vedere financiar, la cât se ridică investiția?
F.D. Dacă este să ne referim la cei 3 ani de când ne-am lansat, investițiile totale sunt de ordinul milioanelor de euro, din care, un procent important a fost direcționat către partea de introducere a utilităților și realizare a infrastructurii. De menționat, este faptul că, în Romana Residence, toate utilitățile sunt introduse subteran, materialele folosite sunt de ultimă generație și mai mult decât atât, sunt introduse în interiorul casei. Practic, fiecare casă este perfect funcțională în momentul predării, având realizate toate branșamentele de gaz, apă, canalizare, curent, internet și cablu TV. În ceea ce privește infrastructura, construim străzi largi, prevăzute cu trotuare pavate și având o tramă stradală de 23 metri. Anul acesta, o investiție notabilă a reprezentat și amenajarea peisagistică a cartierului, precum și pregătirea etapei IV de dezvoltare, o etapă care va aduce un noul plus de valoare cartierului.

Poza interior articol 1

J.A. Ce aduce nou etapa IV de dezvoltare?
F.D. Inovație și rafinament. Este o etapă în care dezvoltăm străzi noi, mai largi și mai bine optimizate, lansăm noi modele de case, case foarte frumoase, de o eleganță aparte și diferite de ceea ce există acum pe piață. Dar nu în ultimul rând, întâmpinăm clienții cu o politică de vânzări mai flexibilă, modalități noi de achiziție, materiale de construcție și finisaje de și mai bună calitate, toate la un standard foarte ridicat.

J.A. Când lansați noile modele de case?
F.D. Foarte curând, iar explicația rezidă în faptul că deja avem foarte mulți clienți pregătiți doar să semneze contractul. Cum vă spuneam, noile case sunt cu adevărat surprinzătoare iar cei care le-au văzut și le-au dorit imediat.

poza interior articol2

J.A. Cum vedeți Romana Residence peste încă trei ani, în 2019?
F.D. Viziunea noastră pentru Romana Residence este una spectaculoasă. Dacă în primii trei ani de existență am evoluat atât de mult, imaginați-vă cât de mult vom evolua în următorii 3 ani. Suntem o echipă de oameni tineri, din generația milenară astfel că, viziunea noastră este una îndreptată spre case moderne și confortabile, spre un cartier care în care protejăm mediul înconjurător, în care ne prețuim vecinii și formăm o comunitate aleasă.

poza interior articol 3

Despre Romana Residence

Cartierul Romana Residence este cel mai bine localizat proiect de case din Arad, fiind practic singurul cartier nou, dezvoltat în zona urbană a orașului. Cu acces facil de pe Str. Petru Rares, Romana Residence oferă multiple avantaje proprietarilor, printre care cele mai importante fiind distanța de doar 5 minute până la Podgoria, accesul securizat și supravegherea video, aerul curat, locurile de joacă, liniștea și intimitatea dar și utilitățile complete racordate direct la rețele municipiului.
Ești în căutarea unei locuințe noi? Te invităm să faci o plimbare până în Romana Residence. Vei rămâne surprins! Ioana Trînc, Directorul Marketing Vânzări îți stă la dispoziție la 0736 300 400.

Pentru mai multe detalii poți accesa și www.romanaresidence.ro.