Romaniţa, ţi-ai lăsat soţul 42 de zile fără sex?

Reactualizat la:
1Comentariu
Romaniţa, ţi-ai lăsat soţul 42 de zile fără sex?
Creatoarea de modă ne-a spus că a ţinut tot postul Paştelui şi că s-a abţinut de la plăcerile lumeşti.

Romaniţa Iovan, una dintre cele mai bogate femei din România, cu o avere estimată la 7 milioane de euro, a lăsat deoparte traiul plin de huzur şi şi-a întors faţa către cele sfinte. Celebra creatoare de modă a ţinut fără abatere tot postul Paştelui, iar în urmă cu două zile s-a spovedit la mănăstirea Ghighiu de lângă Ploieşti. În tot acest timp, se pare că soţul Adrian Iovan a avut embargou în dormitorul conjugal.

Mult mai apropiată de divinitate după cele două tragedii care i-au marcat existenţa, crima din Primăverii şi pierderea primei sarcini, Romaniţa Iovan face drumuri dese la mănăstirea Ghighiu de lângă Ploieşti, locul în care şi-a creştinat fiul în urmă cu un an. Tot aici a găsit şi un duhovnic care o sfătuieşte şi în faţa căruia îşi descarcă sufletul.

“Chiar azi (n.r. – miercuri) am fost la mănăstire şi m-am împărtăşit. Am reuşit să ţin tot postul aşa cum se cuvine, făra nici o abatere, şi sunt foarte împăcată şi liniştită. Într-un fel, trebuie să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat şi mai ales pentru că mi l-a trimis pe Albert”, ne-a declarat creatoarea de modă, care astăzi îşi va duce şi fiul, în vârstă de un an şi şase luni, să fie împărtăşit.

Şi cum Romaniţa susţine că n-a poftit deloc la plăcerile interzise în post, se pare că pilotul Adrian Iovan a fost nevoit să suporte 40 de zile fără să-şi iubească frumoasa soţie. Şi mai are de aşteptat încă două, până când creştinii vor săvârşi întreg postul.

“Dacă în anii trecuţi am tot avut musafiri de Paşte, de data aceasta vom merge noi în vizită la o mătuşă. Aşa scap de gătit şi de pregătiri şi mă pot relaxa în voie”, a glumit Romaniţa. Afacerile imobiliare pe care creatoarea de modă intenţionează să le lanseze nu se mai află la stadiul de proiect, ci, uşor-uşor, încep să prindă contur. Romaniţa a ales deja locul în care îşi va construi hotelul şi, mai mult, îl va coopta în afacere şi pe soţul ei.

“Adrian va împlini 50 de ani anul acesta şi va ieşi la pensie. Ne-am gândit că el ar putea să se ocupe de transferul turiştilor de la aeroport la hotel, care nu va fi în Bucureşti, ci într-o zonă frumoasă din ţară. Îşi poate lua brevet pentru elicopter sau poate pilota un avion uşor, având în vedere că este comandant de Boeing 747”, a declarat Romaniţa.

Creatoarea de modă stă deja cu grijă că partenerul ei s-ar putea îmbolnăvi din cauza meseriei cu grad ridicat de risc, pe care a practicat-o mai bine de 20 de ani. “Aproape toţi piloţii au probleme cu inima şi cu coloana. Din fericire, Adrian e sănătos, dar ne aşteptăm la orice”, ne-a mai spus Romaniţa.
1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor