Rugăciune pentru Regele Mihai, la Săvârșin

De Diana Dutu
4Comentarii
Rugăciune pentru Regele Mihai, la Săvârșin
Consătenii Majestăţii Sale, cum se autodefinesc localnicii, s-au rugat la biserică pentru sănătatea regelui.

Impresionați de clipele grele prin care trece Familia Regală a României, datorită problemelor de sănătate ale Majestății Sale, localnicii din Săvârșin s-au rugat, duminică, la biserica din sat, pentru Regele Mihai.

„Motivul special al duminicii de astăzi este rugăciunea noastră pe care o înălţăm lui Dumnezeu pentru Majestatea Sa Regele Mihai, care în momentele acestea se află în clipe de suferinţă, iar Biserica întotdeauna când este cineva în suferinţă, mai ales unii dintre aleşii ei, se roagă pentru ei. În aceste clipe ne rugăm în mod special pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Regele Mihai este foarte iubit de către credincioşi, de către poporul lui Dumnezeu, nu numai în Săvârşin, ci toţi românii de pretutindeni din ţară şi străinătate îl iubesc. Dar aici, la Săvârşin, în mod special îl iubesc şi îl iubim cu adevărat şi ne rugăm lui Dumnezeu şi îl rugăm pe Preamilostivul Dumnezeu şi Preacurata lui Maică să-i dăruiască sănătate şi zile îndelungate, iar Familei Regale, Alteţelor Lor Regale, care trec prin momente grele în aceste clipe, ne rugăm lui Dumnezeu să le ajute să treacă cu bine. Când era aici, Regele venea la biserică, de Crăciun, de Paşte, la praznicele mari şi ori de câte ori era prilejul de a veni şi de a fi aici”, a declarat, pentru Mediafax, Flavius Mădăluţă, preotul paroh din Săvârşin.

Regele e iubit la Săvârşin

Un localnic a povestit imediat după ce a ieşit din sfântul lăcaş că se roagă pentru sănătatea Regelui care „e consătean de-al nostru”, iar soţia acestuia a adăugat că oamenii sunt foarte îngrijoraţi de starea de sănătate a Regelui. Un medic în vârstă din comună a afirmat, la rândul lui: „Ne-am rugat pentru noi şi pentru Regele Mihai, să se facă bine, să fie sănătos, să se îmbunătăţească sănătatea, pentru că e starea precară. Îi doresc şi Lui şi întregii Familii multă sănătate, să intre din nou în viaţa civilă, publică, să vină aici. E iubit Regele aici”.

Un alt sătean a declarat pentru Mediafax că oamenii din Săvârşin se roagă în permanenţă pentru sănătatea Regelui Mihai: „Pentru Rege am venit şi ne rugăm în permanenţă pentru sănătatea lui. A fost un om cumsecade şi bun aici la noi în comună. L-am cunoscut, stau vis-a-vis de grădina lor, este un om cumsecade şi doamna… Regina şi fiica dumnealor. (…) Când era aici, Regele venea la biserică, venea cu fiica sa, cu ginerele. Am auzit că nu a fost primit pe vremea lui Iliescu, până la urmă s-au convins că e bun Regele” – a încheiat localnicul.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor