S-a decis: se închid patru străzi

17Comentarii
S-a decis: se închid patru străzi
ARAD – Străzile Preparandiei, Dornei, Mucius Scaevola şi Splaiul Mureş vor fi închise, de marţi, circulaţiei maşinilor.

Comisia de sistematizare a circulaţiei a decis ieri, în cadrul şedinţei, închiderea circulaţiei auto pe patru străzi cuprinse în proiectul “Reabilitare Centru Istoric Vechi”.

Decizia a fost luată, potrivit Primăriei Arad, ca urmare a solicitării formulate de executantului lucrărilor iar data a fost stabilită pentru marţi, 13 aprilie 2010. La acel moment se va închide traficul auto pe străzile Preparandiei, Dornei, Mucius Scaevola şi Splaiul Mureş (în aval de Podul Traian). Potrivit comunicatului Primăriei, “transportul cu tramvaiul între Piaţa Romană şi Biserica Sârbească se va desfăşura, în ambele sensuri, pe linia de pe strada Dornei. Pentru traficul auto din zona Alfa spre Piaţa Romană se recomandă traseul alternativ pe străzile Kogălniceanu – Ceaikovski – Alexandru Gavra – Academia Teologică – Sava Tekelja – Cozia – Tribunul Dobra.

Start la lucrări

Marţi se dă startul la lucrările efective la proiectul de reabilitare a centrului vechi, un proiect în valoare de 58.782.037 lei (14.695.509,25 euro), finanţat în proporţie de 85% din fonduri europene nerambursabile. Cel mai mare proiect pe fonduri structurale din Regiunea Vest, care trebuie finalizat în 12 luni (martie 2011) cuprinde: restaurarea clădirii Preparandiei, reabilitarea a 12 străzi din zona Centrului istoric vechi, a utilităţilor, precum şi reabilitarea podului Traian.

Executantul lucrărilor este asociaţia SC Tehnodomus SA Arad S.I.R.D. SA Timişoara.

JA-A.B.D.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor