S-a deschis „Hala 76”

Reactualizat la:
S-a deschis „Hala 76”
Produse la preţuri foarte mici, din Franţa, Italia sau Germania îi aşteaptă pe arădeni pe strada Eminescu.

Un spaţiu neconvenţional în care clienţii pot găsi mii de produse importate din Franţa, Italia sau Germania. Magazinul, situat pe strada Mihai Eminescu, colţ cu Cicio Pop, expune produse dintre cele mai diverse, de la dermo-cosmetice de renume, la articole de uz caznic şi gospodăresc, haine, pantofi şi papuci de casă, mărgele, ceasuri cu mecanism elveţian, pensule, cărţi, jucării sau feţe de masă, brăţări Disney şi gentuţe Monster High.

Interesant, pentru acest gen de produse, este faptul ca preţurile sunt incredibil de mici. Spre exemplu, o pereche de ciorapi originali, “Puma” costa 5 lei, iar 6 rezerve Gillette blue 3 costa 9 lei. Gelurile de dus Kings & Queens costa 5 lei, iar laptele de dus, fabricat în Spania, la un litru, costa tot 5 lei.

La „Hala 76” sunt expuse şi câteva modele de rochii şi cămăşi de femei, care costă cu 80% mai puțin decât au costat când au fost expuse în magazinele din Franţa.

De asemenea, un produs franţuzesc excelent, pentru întreținere capilară, care pe site-urile de profil costa 6 Euro, la “Hală” costă 6 lei.

Cert este că multe dintre aceste lucrurile care se vând aici nu se găsesc, de regulă, în niciun magazin universal românesc sau în vreun supermarket.

Magazinul de chilipiruri de pe strada Mihai Eminescu, colţ cu Cicio Pop (fostul magazin Nobilis), s-a deschis vineri, la ora 12 fix, el fiind vizitat deja de sute de persoane şi va fi deschis şi în fiecare sâmbătă, până la ora 14.00.

Şi mai neobişnuit este faptul ca majoritatea clienţilor au plecat din „Hala 76” cu un mic suvenir, primit în dar de la gazde.

De reţinut este şi faptul ca marfa va fi înnoită săptămânal.