S-a lansat noul concept Opel Astra

Reactualizat la:
S-a lansat noul concept Opel Astra
Într-o atmosfera de clasă, noul bolid a fost prezentat arădenilor interesaţi de noutăţile mărcii Opel, una dintre cele mai căutate maşini din ţară.

Vrei să testezi noul model Opel Astra? Noua mașină este disponibilă pentru un test drive la Grup West, Calea Timișorii 124-130. Nu o să regreţi, pentru că este mai mult ca sigur că noul bolid te va cuceri prin performanțele tehnice, un nou design interior și exterior inspirat din modelul-concept Opel Monza, precum și prin dotările din zona segmentului premium.
Noul Opel Astra s-a prezentat prima dată arădenilor în cadrul show-roomului, ocazie cu care cei interesaţi de noul model au avut şansa să-l admire. La Grup West Arad, în cadrul unei ambianţe selecte, arădenii au putut vedea noul model în diverse culori şi dotările acestuia (unul dintre bolizi a fost dotat chiar şi cu suport de bicicletă şi bicicletă, pentru a oferi potenţialului cumpărător imaginea completă a ofertei puse la dispoziţie de această marcă). Totul, servit de organizatori cu gustări delicioase, băuturi bune şi muzică selectă, pe măsura noului model prezentat.

Ce au putut afla arădenii prezenţi la evenimentul de lansare a noului model Opel Astra? Că “iluminarea inteligentă prin sistemul IntelliLux LED Matrix, compus din segmente de 16 LED-uri controlate electronic, permite conducerea permanentă cu faza lungă, tehnologia adaptând automat distribuţia fasciculului luminos în funcție de condițiile de trafic și de contextul de rulare (urban, rural, autostradă)”. Potenţialii cumpărători au mai aflat că „scaunele față ergonomice, certificate de institutul german AGR, sunt prevăzute cu funcţii suplimentare de confort, printre care masaj și ventilație (rece sau cald), iar bancheta din spate e disponibilă cu încălzire”. Mai mult, „noua generaţie a sistemului infotainment IntelliLink, debutat de Opel pe acest model, este compatibilă cu Apple CarPlay și Android Auto, facilitând accesul la funcțiile și aplicațiile telefonului inteligent prin ecranul tactil al mașinii. Sistemul de monitorizare al traficului “Opel Eye” memorează semnele de circulație și le afișează la bord, avertizează șoferul în momentul depășirii involuntare a bandei de rulare (inițiind inclusiv o corecție automată a direcției) sau a apropierii prea rapid de o altă mașină care rulează în același sens (aplicând chiar o frânare graduală, pentru evitarea coliziunii)”.

Ce noutăţi mai aduce Opel Astra: motorizările pe benzină ajung până la 150 CP (1.4 Turbo) iar cele diesel până la 136 CP (1.6 CDTI), în timp ce prețurile pentru noul Opel Astra încep de la 15.600 EUR cu TVA inclus.
Evenimentul în care a fost prezentat noul Opel Astra a fost găzduit de Grup West Arad, dealer oficial Opel (mașini noi și rulate), reparator autorizat Opel, Chevrolet și Saab (service complet, piese schimb) și partener Bosch Car Service (service autorizat multi-marcă, inclusiv ITP)
IMG_2774IMG_2776IMG_2781IMG_2801IMG_2843IMG_2845IMG_2848IMG_2849IMG_2866IMG_2877IMG_2880IMG_2887IMG_2939

Taguri: , , , , ,


Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor