Salarii nesimţite la Asociaţia pentru apă

18Comentarii
Salarii nesimţite la Asociaţia pentru apă
ARAD – Claudiu Cristea a cerut responsabililor să aducă salariile celor din asociaţie la un nivel decent.

Încă un protest la adresa salariilor mult prea mari pe care nou înfiinţata Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară Apă- Canalizare a judeţului Arad le primeşte din bugetele primăriilor şi Consiliului Judeţean. Dacă în urmă cu o săptămână protestul aparţinea consilierului judeţean Cosmin Galu, acum subiectul a fost reluat, mai hotărât, de consilierul municipal Claudiu Cristea.

Alesul PNŢCD şi-a explicat astfel votul împotriva proiectului privind aprobarea plăţii cotizaţiei Municipiului Arad pe anul 2010 la asociaţia cu pricina. Cristea a cerut celor care reprezintă interesele municipiului în Adunarea generală a acţionarilor şi în consiliul director al acestei asociaţii să ia toate măsurile care se impun pentru a aduce bugetul acestui ONG la un nivel decent.

Consilierul a criticat salariile “nesimţite” pe care la primesc angajaţii acestei noi asociaţii şi a răspuns chiar şi replicii date de preşedintele CJA, Nicoale Ioţcu la acuzele iniţiale formulate pe acest subiect de Cosmin Galu. Galu a acuzat salariile celor de la Asociaţie, iar atunci Nicolae Ioţcu i-a replicat că cei de aici muncesc cu sute de mii de euro, bani europeni şi nu se permit greşeli.

Şi alţii ar merita

“Nu doar aceşti oameni trebuie plătiţi bine, ci şi profesorii şi pensionarii, care ar trebui plătiţi conform promisiunilor, măcar”, a precizat alesul ieri. Cristea le-a cerut celor care conduc destinele acestei asociaţii “un pic de decenţă, să reduceţi veniturile la un nivel onorabil, apropiat de a celor care lucrează în administraţie. Salariile de acum sunt nesimţite”.

Nici o schimbare

Cristea s-a abţinut să facă publice salariile, pentru a nu politiza şedinţa CLM de ieri şi pentru că a vorbit de ele la momentul la care s-a înfiinţat structura, când aceasta încă nu activa, dar drepturile băneşti erau alocate!

JA – A.B.D.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor