Sâmbătă în La Mouche Studio Club "Be Sophisticated" by Oana Seran

Sâmbătă  în La Mouche Studio Club "Be Sophisticated" by Oana Seran
Arădenii sunt chemaţi iar să admire ce mai nouă colecţie a Oanei Şeran, Be Sophisticated. Sâmbătă în La Mouche Studio Club.

Lansarea colectiei a avut loc in 26 nov, la restaurantul Cine Citta din ATRIUM CENTER, acceiaşi colecţie sa mai putut vedea La Club Princess din Bucureşti

Despre colectie:

Un nou pas spre eleganta. Dă tonul cea mai nouă colecţie semnată Oana Şeran: “Be Sophisticated”, un titlu pe cat de puternic si indraznet pe atat de plin de rafinament si senzualitate. Creata pentru o femeie cu stil si personalitate,colectia urmareste o linie vestimentara moderna ,accentuand atat frumusetea tinutelor cat si conturul siluetelor ce le poarta. Din tafta si volane sofisticate,colectia a fost sculptata sub forma unor rochii elegante de seara , putand fii purtate de femeia “Be Sophisticated “la orice eveniment deosebit. Tinutele imbina o adevarata mireasma  de forme, transpuse in volanase,ce pot fi interpretate fie ca forme armonioase ce acorda feminitate fie ca accente florale precum petalele unor trandafiri .

V.A.