Sâmbătă profitabilă la Fisc

ARAD – Peste 200 de numere de ordine au fost înregistrate sâmbătă la Direcţia Generală a Finanţelor.

Decizia de a munci în sâmbăta ce a trecut, luată de către directorul coordonator adj. al Direcţiei Generale a FinanţelorPubliceArad, a avut efectul scontat. Potrivit purtătorului de cuvânt al DGFP Arad, Călin Arusti, pentru ziua de sâmbătă când funcţionarii din Finanţe au muncit între orele 09,00-13,00 în vederea preluării de declaraţii fiscale, au fost întregistrat peste 200 de numere de ordine. „În acest moment contabilizarea contribuabililor care apelează la serviciile DGFP Arad se face prin intermediului sistemului electronic de emiterea a numerelor de ordine. Trebuie să menţionăm, însă, că un agent economic care a solicitat un bon de ordine poate depune mai multe declaraţii fiscale. În aceste condiţii nu putem spune că a fost vorba doar de 200 de agenţi economici ce au depus declaraţii fiscale sâmbătă”, a explicat Călin Arusti.

Declaraţiile pe care le-au preluat funcţionarii Fiscului au avut ca termen scadent 25 ianuarie şi s-au adresat doar agenţilor economici. „Prelungirea programului de înregistrare a declaraţilor fiscale şi pentru ziua de sâmbătă este necesară atunci când termenul scandet de depunere este luni. Faţă de alte zile de săptămâna trecută, fluxul contribuabilor înregistraţi sâmbătă a fost simţitor de mai mare. Cu toate acestea o bună parte a agenţilor economici preferă să depună formularele în ultima zi”, a mai spus Arusti.

JA-A.P.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase