Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la Primăria Aradului

De Simion Todoca
3Comentarii
Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la Primăria Aradului
© Florin Remeţan l-a prezentat pe noul candidat al partidului la Primăria Aradului, Samuel Caba
În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Mişcării Populare Arad, Florin Remeţan, l-a prezentat pe noul candidat al partidului la Primăria Aradului, Samuel Caba, fost membru marcant al PDL Arad.

Acesta a fost validat atât de Biroul Permanent Judeţean, cât şi de Biroul Permanent Municipal, preşedintele pe municipiu, Marius Neamu, care fusese nominalizat ca probabil candidat, declarând că a fost de acord cu schimbarea şi că îl va sprijini pe Caba. „Vreau să precizez că nu ne-a sugerat şi nu ne-a impus nimeni această candidatură. A fost dorinţa mea şi a d-lui Caba, iar eu am luptat pentru ea la Bucureşti, de unde am primit OK-ul. A fost o săptămână grea, unii au fost la Bucureşti să caute lumină, să candideze ei, dar nu au reuşit”, a spus Remeţan. La rândul său, Caba a declarat că „a venit timpul să candidez pe bune. Am ales Mişcarea Populară pentru că în actualul PNL nu mă mă regăseam, în sistemul, mersul, gândirea şi strategia de organizare şi funcţionare a acestuia. Am fost marginalizat pentru că voiam să fac altfel de politică, dar Mişcarea Populară tocmai asta vrea să facă, aşa că eu zic că aici mă regăsesc”.

Alături de Caba, Florin Remeţan a prezentat încă un „lot” de candidaţi de primari din judeţ, cu media de vârstă în jur de 30 de ani.

Almaş-Bogdan Hanc; Bata-Levay Robert; Craiva-Liviu Cotuna; Ghioroc-Radu Boroneanţ; Macea-Bogdan Ardelean; Pîncota-Teodor Nicuşor Morodan; Şimand-Gheorghe Cristea; Tauţ-Nicu Giura; Tîrnova-Andrei Grozescu; Zimandu Nou-Adrian Varga. 20160224_1325303Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor