Samuel Caba cere Retimului respect pentru Arad

Samuel Caba cere Retimului respect pentru Arad 
Preşedintele ARCD se arată nemulţumit de atitudinea angajaţilor firmei de salubritate faţă de arădeni şi cere intervenţia Protecţiei Consumatorului.


Arad. Încă un politician care s-a supărat pe firma care colectează deşeurile menejare în municipiul Arad şi care a decis să intrevină public pe subiect. Potrivit unui comunicat remis de Samuel Caba, joi, 10 ianuarie, „Asociația pentru Reformă Civică și Democrație, analizând atent comportamentul din ultima perioadă de timp, al operatorului de salubritate din Arad (Retim) și venind în întâmpinarea solicitărilor (și a disperării) cetățenilor din Arad, protestează și cere implicarea autorităților locale și a Protecţiei Consumatorului pentru îmbunătățirea acestui serviciu”. Justificarea acestei afirmaţii se regăseşte şi ea în comunicat: „Nu este posibil ca mulți cetățeni din Arad să fie batjocoriți de funcționarii și muncitorii operatorului de salubritate care aplică penalități la facturi (care vin cu întârziere la abonați din cauza distribuitorilor), fie manipulanții deteriorează tomberoanele, acestea fiind aruncate pur și simplu după descărcare. Arădenii au fost umiliți de această firmă încă din primele zile de activitate, când cetățenii arădeni au fost obligați să-și ridice ei tomberoanele din depozitele operatorului și apoi să stea săptămâni la rând cu gunoiul neridicat. Am crezut că acestea sunt chestiuni care se rezolvă repede dar, constatăm că această firmă sfidează bunul simț al arădenilor”.
La final, Samuel Caba, preşedintele ARCD, cere „stoparea acestor atitudini și prestarea unui serviciu corect și la prețuri decente, altfel vom lua atitudine și vom solicita schimbarea acestui operator cu un altul care știe să respecte arădenii”.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !