Samuel Caba propune în C. A Recons intrare gratuită pe ştrand după ora 18,00

De Simion Todoca
Reactualizat la:
12Comentarii
Samuel Caba propune în C. A Recons intrare gratuită pe ştrand după ora 18,00
© Samuel Caba Foto: JA
Ca membru al Consiliului de Administraţie al „Recons”, Samuel Caba a propus, la şedinţa de săptămâna trecută, ca măcar de la ora 18,00 intrarea pe Ştrandul Neptun, în zona comercianţilor, să fie gratuită.

Chiar dacă propunerea sa nu a fost salutată cu prea mult entuziasm, având în vedere faptul că alegerile bat la uşă, iar să respingi o iniţiativă legată de un subiect atât de sensibil precum ştrandul ar fi un risc substanţial, a rămas ca propunerea să fie analizată. „Propunerea mea nu a fost respinsă, nici comentată pozitiv sau negativ, însă nu a putut fi luată în dezbatere, pentru că nu era pe ordinea de zi, ci am anunţat-o la punctul „Diverse”. Eu cred că există şanse de materializare, la următoarea şedinţă urmând să fie luată în dezbatere„ spune Samuel Caba. În opinia sa, impunerea taxei de intrare inclusiv pentru sectorul comercianţilor a fost o grea lovitură dată acestora şi, implicit, economiei municipiului. „Părerea mea este că de la bun început a fost o eroare stabilindu-se taxă de intrare în zona comercială, unde oamenii merg să se destindă, să bea un suc sau o bere. Înainte, cînd intrarea era liberă, zona comercială era plină, mulţi oameni venind din alte localităţi sau chiar din Ungaria. Acum, aproape că nu mai vine nimeni, iar comercianţii abia dacă reuşesc să îşi scoată cheltuielile, din cauză că nu au clienţi. Sunt convins că, dacă intrarea ar fi liberă, pe ştrand s-ar dezvolta şi alte mici afaceri, cum ar fi, de exemplu, deschiderea unei frizerii sau, de ce nu, a unei farmacii. Dacă tot s-au organizat dezbateri pe tema ştrandului, prin aprobarea propunerii mele s-ar putea face un prim pas, dovedindu-se că există voinţa de a face din Ştrandul Neptun un loc al tuturor arădenilor, aşa cum era odinioară”, a declarat Samuel Caba.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor