Sanitar-veterinarii, in concurs

De Andreea Pintea
Sanitar-veterinarii, in concurs
Direcţiile Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimenterlor se pregătesc de concursuri. Este vorba de nu mai puţin de 16 judeţe, printre care şi Aradul, care îşi caută director executiv adjunct. Anunţul a fost făcut de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, iar examenele vor avea loc la începutul lunii septembrie, în Capitală. Potrivit anuţului, concursurile se organizează ca urmare a vacantării posturilor în cauză.

Pe lângă examenul de specialitate, candidaţii vor trebui să susţină şi o probă suplimentară de testare a cunoştinţelor în domeniul tehnologiei informaţii, precum şi o testare a cunoştinţelor de limbi străine.

Cei interesaţi să ocupe postul de director adjunct în cadrul DSVSA, trebuie să ştie că li se cer studii universitare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, precum şi o vechime de minim 3 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă un nivel mediu atât în ceea ce priveşte cunoaşterea limbii engleze, cât şi cunoştinţele de operare PC.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !