Sansa angajarii din judet

De JA-A.P.
Reactualizat la:
Locuri de muncă se anunţă la AJOFM FOTO: JA
Locuri de muncă se anunţă la AJOFM FOTO: JA
ARAD. Arădenii din judeţ au la dispoziţie câteva zeci de locuri de muncă, la început de an.

Investiţiile industriale din judeţ influenţează, în mod categoric, evoluţia, dezvoltarea şi nivelul de trai al unei localităţi. Astfel că, înfiinţarea unor zone libere sau zone cu caracter industrial a făcut ca locuitorii din respectivele zone să aibă o şansă în plus când vine vorba despre un loc de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad publică săptămânal, pe pagina de internet – arad.anofm.ro, lista locurilor de muncă vacante din întreg judeţul. Locurile de muncă vacante se anunţă de către angajatori către AJOFM, fie la agenţia din municipiu, fie la unul dintre punctele de lucru de pe raza judeţului. Astfel, că cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă se pot adresa celei mai apropiate agenţii pentru a afla ce şanse au în demersul început.

Doi asistenţi

Printre oportunităţile oferite arădenilor din judeţ se numără şi două posturi de asistent medical generalist. Potrivit informaţiilor AJOFM Arad, la Şeitin şi Zimandu Nou există câte o solicitare pentru încadrarea în muncă a unui asistent medical generalist, anunţurile fiind făcute de către cabinetele medicale individuale din localităţile menţionate anterior.

Şanse mai mari în confecţii

Zona Liberă Curtici este o şansă reală pentru găsirea unei slujbe pentru cei ce locuiesc în localităţile învecinate Curticiului. În această lună există chiar şi posibilitatea angajării, o companie din domeniul confecţiilor anunţând zeci de locuri de muncă ca fiind vacante. Astfel, zece posturi sunt pentru cei ce au calificarea de confecţioner-asamblor articole din textile, iar 40 de locuri sunt la dispoziţia munctiorilor necalificaţi în industria confecţiilor.

Tot în confecţii se fac angajări şi la Ineu. De această dată este vorba despre 19 posturi de confecţioner-asamblor, în timp ce la Sebiş un contabil autorizat a lansat anunţul de angajare a unei femei de serviciu.

200 în tot judeţul

Arădenii aflaţi în căutarea unei slujbe au la dispoziţie 200 de locuri de muncă, mare parte dintre acestea aflându-se, însă, pe raza municipiului.

Si fara Bacalaureat si fara loc de munca

Locuri de munca la Protectia Copilului

Amenzi pentru locurile de munca nedeclarate0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !