Săptămâna comediei la teatru

De Adriana Barbu
Săptămâna comediei la teatru
Sub deviza ,,Cine râde la teatru, râde mai bine”, la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad luna martie începe cu ,,Săptămâna comediei”.

Martie începe la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad cu „Săptămâna comediei”, eveniment aflat la a patra ediţie. Porţia de râs e programată în perioada 1-8 martie, când atât la sala Mare, cât și la sala Studio sunt programate șapte dintre cele mai savuroase comedii din repertoriul teatrului, spectacole îndrăgite de spectatori și care fac săli pline la fiecare reprezentație. Timp de o săptămână, spectatorii vor avea parte de spectacole pline de veselie, bună dispoziție și relaxare. Cea de a şasea ediţie a „Săptămânii comediei” vine ca o continuarea firească a proiectul ce s-a bucurat de mare succes încă de la prima ediție.

Spectacolele programate

„Săptămâna comediei” debutează miercuri, 1 martie, când este programată cea mai nouă producție a instituției. Spectacolul ,,Orașul nostru” are la bază un scenariu adaptat după piesa lui Thornton Wilder. Regia poartă semnătura lui Cristian Ban iar scenografia este realizată de Cristina Milea. Distribuția este alcătuită din actorii Ioan Peter / regizorul, Cecilia Lucanu- Donat / Margareta, Alex Mărgineanu / Eugen, Angela Petrean Varjasi / Celia, Dorina Darie-Peter / Maria, Ștefan Statnic / doctorul, Robert Pavicsits / lăptarul, Roxana Sabău / lăptăreasa, Călin Stanciu / Arthur. Premiera spectacolului ,,Orașul nostru” va avea loc, însă, duminică, 26 februarie 2017, la sala Studio a teatrului, de la ora 19,00.

revenind la prima săptămână din martie, joi, 2 martie, de ora 19,00, la sala Mare, se va juca ,,Gaiţele” de Alexandru Kiriţescu, în regia lui Laurian Oniga. Vineri, 3 martie, de la ora 19,00, la sala Studio, se va juca ,,Ursul”, după A. P. Cehov, regia Florin Covalciuc. Sâmbătă, 4 martie, de ora 19,00, la sala Studio, va fi ,,Cerere în căsătorie”, după A. P. Cehov, traducerea și adaptarea scenică – Florin Covalciuc, în timp ce duminică, 5 martie, de la ora 19,00, la sala Mare, se va juca ,,Take, Ianke și Cadîr” de Victor Ion Popa, în regia lui Laurian Oniga. Ultimele două spectacole din săptămâna comediei sunt programate pe 7 şi 8 martie. Marţi, 7 martie, de la ora 19,00, la sala Mare, se va juca ,,Căsătoria” de N.V.Gogol, în regia şi decorul lui Laurian Oniga, iar miercuri, 8 martie, de la ora 19,00, la sala Mare, ,,Revizorul” de N.V. Gogol, în regia lui Laurian Oniga.

La preţuri speciale

Toate spectacolele din perioada 1- 8 martie vor avea un preț special de numai 10 lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală. Mai mult, pentru proiectul „Săptămâna comediei” se pun în vânzare, la un preţ avantajos, un număr limitat de abonamente care oferă posibilitatea vizionării tuturor spectacolelor programate (preţul fiind de 50 lei). De menţionat faptul că, la edițiile trecute ale „Săptămânii comediei”, abonamentele s-au epuizat în numai câteva zile.

Biletele și abonamentele pentru „Săptămâna comediei” se vor pune în vânzare joi, 16 februarie. Agenția teatrului va fi deschisă de marți până vineri, între orele 10,00 – 14,00 și 17,00 – 19,00, iar sâmbătă și duminică între orele 10,00 – 12,00 și 17,00 – 19,00.

De asemenea, spectatorii pot achiziționa bilete și online accesând platforma www. biletmaster.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !