Săptămâna Securităţii şi Sănătăţii în Muncă

De Andreea Pintea
Săptămâna Securităţii şi Sănătăţii în Muncă
La fel ca în anii precedenți, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad organizează un simpozion care va avea loc în data de 23 octombrie, începând cu ora 9:30, la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Complex M- Micalaca, Sala Festivă. Întrunirea va avea loc cu ocazia „Săptămânii Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă”, celebrată, ca în fiecare an, în luna octombrie.

Tema principală este „Locuri de muncă sănătoase prin managementul substanțelor periculoase”, dar, la un nivel mai amplu, urmează a fi dezbătute și alte probleme care prezintă interes pentru participanți, atât în domeniul securității și sănătății în muncă, cât și în domeniul relațiilor de muncă, precum și cele mai noi reglementări în domeniu.

La acest simpozion, vor participa angajatori, angajați şi alţi actori de pe piaţa muncii din municipiul şi judeţul Arad, precum și reprezentanți ai ITM. De asemenea, sunt invitați toți cei interesați, întrucât vor avea loc dezbateri ale celor mai importante şi de real interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei.

„Considerăm că cel mai important este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi expune problemele sau de a-și lămuri neclarităţile prin expunerea acestora reprezentanţilor ITM”, a subliniat Ecaterina Isac, inspector șef ITM Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !