Şapte ore de voie bună la Nădlac

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Şapte ore de voie bună la Nădlac
Clubul Orăşenesc al Seniorilor a organizat tradiţionala petrecere cu ocazia Zilei de 8 Martie.

NĂDLAC. A fost, din nou, prilej de sărbătoare pentru Clubul Orăşenesc al Seniorilor din Nădlac. Ziua Femeii a fost pretextul sub care pensionarii s-au întâlnit la restaurantul Hotelului Nădlac şi au petrecut aşa cum numai ei ştiu să o facă. 110 persoane au spus „prezent” la evenimentul de a cărui organizare s-a ocupat Andrei Ianecsko, preşedintele Clubului Seniorilor. Alături de membrii clubului organizator, la petrecere au participat şi prieteni de la Clubul Evanghelic al Pensionarilor din Nădlac, dar şi de la Clubul Pensionarilor din Totkomlos, Ungaria. Printre invitaţii la eveniment s-au numărat consilierul judeţean Vasile Ciceac, primarul Ioan Radu Mărginean, viceprimarul Somrak Dusan, consilierul local Gligor Paliş şi preşedinta subfilialei Crucii Roşii din Nădlac, Marinela Mazuch (ultimii doi având şi calitatea de co-organizatori ai petrecerii de 8 Martie).

Programul evenimentului a fost deschis de Ansamblul Salaşan, cu o suită de dansuri populare slovăceşti. Cei patru oficiali au oferit, apoi, câte o floare doamnelor prezente la petrecere. Alte trei persoane au fost sărbătorite cu ocazia zilei de naştere: Ani Csaian (60 de ani), Iarmila Jucan (65 de ani) şi Kovacs Pavel (80 de ani). Doamnele au primit câte un buchet de flori iar sărbătoritul – care e şi decanul de vârstă al Clubului Seniorilor – a fost cadorisit cu o sticlă de şampanie. Fireşte, li s-a cântat „mulţi ani trăiască” în mai multe limbi.

Atmosfera a fost întreţinută de formaţia condusă de Andrei Porubski. Nu a lipsit nici tradiţionala tombolă, unde s-au câştigat tot felul de lucruşoare amuzante. Meniul din care s-au înfruptat mesenii a fost compus din ciorbă de pui a la grec, şniţel din piept de pui cu garnitură şi „indiene” la desert. Între felurile de mâncare, s-a dansat, s-a glumit, s-a cântat, s-au împărtăşit amintiri… „toată lumea s-a simţit foarte bine, a fost multă voie bună în cele şapte ore, cât a durat petrecerea” – ne spune Andrei Ianecsko, preşedintele Clubului Orăşenesc al Seniorilor din Nădlac.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !