Sărbători mai dulci cu Cofetăria Libelula

Sărbători mai dulci cu Cofetăria Libelula
ADVERTORIAL. Cofetăria Libelula, un brand cu o istorie bogată și un reper al produselor de calitate, te invită să îi calci pragul pentru a consuma cele mai bune produse de cofetărie și patiserie, zilnic, alături de prieteni și familia ta. Vei avea parte de un ambient select, cu bun gust, într-o locație centrală chiar pe Bulevardul Revoluției.

După anul 1970, în Arad, funcționau mai multe cofetării pe lângă Libelula și anume Tineretului, Republicii și Delicia, însă în timp, singura care a rezistat este Cofetăria Libelula. De-a lungul timpului, pasiunea, dragostea și creativitatea cofetarilor care au lucrat în laboratorul Cofetăriei Libelula au făcut ca produsele să fie apreciate și gustate ani la rând și astfel acest brand să se redescopere de fiecare dată pentru iubitorii de dulce.

De la primul pas în localul nostru veți fi purtați într-o călătorie de neuitat prin gama variată de produse oferite. În laboratorul propriu cofetarii pregătesc pentru dumneavoastră cele mai gustoase și proaspete produse fie că doriți să vă îndulciți cu un profiterol, cremeș, doboș, amandină, savarină, “București”, ori torturi precum Oreo, Milka sau Egiptean. Gama oferită clienților conține și prăjituri asortate sau produse de patiserie, produse în laboratorul propriu precum: pateuri, saleuri, sărățele, cornulețe cu cașcaval, focaccia, pizza, baigli cu nucă, mac, rahat, fursecuri și croassante.

Fie că ieși cu prietenii, cu familia ori ai o întâlnire de afaceri, Cofetăria Libelula este cea mai bună alegere. Pe lângă produsele proaspete de cofetărie și patiserie îți poți comanda fie renumita cafea vieneză Julius Meinl, dar și fresh-uri proaspete, shake-uri, ceaiuri aromate dar și băutura de sezon precum vinul fiert cu scorțișoară.

Fă din fiecare ieșire în oraș o bucurie și îndulceștete acum de sărbători alături de cei dragi la Cofetăria Libelula, vei fi surprins încă de la intrare! Scriem împreună cea mai frumoasă poveste, cu multa dragoste pentru gustul şi sufletul tău, bucurându-te cu cele mai bune prăjituri în cel mai frumos ambient. Cofetăria Libelula îţi îndulceşte viaţa!

_DS79884

dav

P1090830

20170120_202804

AIM_7149

AIM_7305

 

AIM_7286

AIM_7197.jpg1

AIM_7257.jpg1

_DS70186-Edit

_DS70224-Edit