Sărbătorim feminitatea, cu 20% reducere în luna martie

Sărbătorim feminitatea, cu 20% reducere în luna martie
ADVERTORIAL. E timpul să ai grijă de tine. Să lași scuzele, amânările și să faci ceva pentru tine. Mai ales că în martie, la MedLife Genesys, fiecare femeie beneficiază de o reducere de 20% pentru procedurile de înfrumusețare.

-20% pentru albirea dentară profesională cu lampa Beyond

Albirea se realizează cu Beyond II Whitening Accelerator – cel mai sigur și performant sistem de albire dentară. Albirea dentară este sigură, non-invazivă, fără durere, nu afectează smalțul și nu are efecte secundare neplăcute.

-20% pentru epilarea cu laser

Epilarea cu ajutorul laserului reprezintă cea mai sănătoasă și eficientă metodă medicală cu rezultate imediate și de durată. Ședințe laser sunt o alternativă modernă la chinuitoarele ore petrecute în salonul de cosmetică, alternativă mai puțin costisitoare și nedureroasă.

-20% Tratamente cu laser

Aici sunt incluse tratamentul acneei cu laser, peeling facial cu laser, tratamentul rozaceei cu laser, tratamentul venectaziilor cu laser, tratamentul petelor și hiperpigmentărilor și tratamentul de rejuvenare facială cu laser.

-20% pentru tratamentul transpirației excesive cu toxină botulinică

Toxina botulinică va bloca reversibil activitatea glandelor sudoripare. Tratamentul transpirației excesive cu toxină botulinică este un tratament simplu și rapid care se efectuează sub anestezie locală cu cremă anestezică. Efectele durează în jur de 4-8 luni, diferind de la persoană la persoană.

-20% pentru corecția cearcănelor

Tratamentul de umplere al cearcănelor este unul dintre cele mai bune tratamente pentru a reface volumul și a conferi luminozitate zonei de sub ochi. Volumul cearcănelor este refăcut, aspectul trist este ȋnlăturat, pielea devine luminoasă, ȋntinerită, pentru mult timp (până la un an).

-20% pentru augmentarea buzelor

Augmentarea buzelor este o procedură nedureroasă (se efectuează sub anestezie locală). Pe termen lung nu există riscuri, deoarece acidul hialuronic este considerat a fi cea mai sigură substanță de umplere, fiind eliminat complet din organism după 6-10 luni de la injectare.

-20% pentru orice tip de ochelari de vedere (lentile+rame)

Cu rame moderne și lentile perfect adaptate dioptriilor tale, te vei bucura din nou de detaliile vieții și de un look nou. Reducerea se aplică atât pentru rame, cât și pentru lentile.

Campania MedLife Genesys este valabilă doar în luna martie 2018, în limita stocului disponibil. Aceasta se adresează numai femeilor. Promoția este valabilă doar la hyperclinica MedLife Genesys din Arad.

Programați-vă din timp pentru a beneficia de promoție. Apelați Call Center MedLife Genesys 0257 960.