Sărbătoriţi de Ziua persoanelor cu handicap

2Comentarii
Sărbătoriţi de Ziua persoanelor cu handicap
ARAD - Cu ocazia Zilei Internaţionale de solidaritate cu persoanele cu handicap, serbată anual în data de 3 decembrie , Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad a organizat pentru copiii cu dizabilităţi programe artistice şi concursuri sportive.

Copiii din cadrul  Centrului de Terapie şi Recuperare pentru copii „Ghiocelul” Arad  au participat la un concurs de „probe sportive” urmat de un program oferit de voluntarii Asociaţiei „Drept” Arad  şi copiii de la Grădiniţa PP 9 din Arad. La Centrul de Recuperare şi Reabilitare copii cu Handicap Arad , copiii au susţinut un program artistic, au făcut parada modei şi s-au bucurat de cântecele elevilor de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad şi au avut parte de un show al actorilor „Soso” şi „Nuţi”. Echipa de volei feminin Lipova a antrenat copiii de la Centrul de Recuperare pentru copii Lipova în activităţi sportive. Copiii de la  Centrul de Plasament Vărădia de Mureş, prin coordonarea personalului din centru şi de la  Şcoala Specială Vărădia de Mureş, au susţinut un program de cântece şi poezii.

„Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad mulţumeşte tuturor persoanelor implicate care, prin efortul depus, i-au făcut fericiţi pe copiii cu dizabilităţi din centre” – spune Edita Iuhasz, director al DGASPC Arad.

JA-D.D.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor