Şase luni cu boschetarii prin Arad

De Valentin Goran
20Comentarii
Şase luni cu boschetarii prin Arad
Bulevardul Revoluției, Stația CFR Arad, zona piețelor, zona bisericilor, Boul Roșu, Mărului și strada Mețianu, asaltate de oameni dubioși.

Încet dar sigur, în ultimii 15 ani, orașul nostru a ajuns să fie populat de tot mai mulţi oameni dubioși. Exemplele sunt covârșitoare! Dacă porniți la o plimbare pe Bulevardul Revoluției, aşa cum am făcut noi în ultimele şase luni, săptămână de săptămână, veți vedea câți țigani și oameni ai străzii vă cer bani cu mâna întinsă, desigur cu plozii după ei (pentru un bonus de milă). Dacă vă încumetați să mergeți în zona Stației CFR, atât ziua, cât îndeosebi noaptea, veți vedea raiul boschetarilor care fac gălăgie, trag din pungi aurolac și stau în grupuri de peste 10 persoane cu alcoolul lângă ei, fiind uneori și agresivi. Despre zona Mărului nu prea mai este nimic de comentat. Aici,în acest moment, trăiesc peste 800 de suflete în corturi și chirpici fără să plătească curent ori apă, suflete care fie răvășesc containerele de gunoi (atât din cartiere, cât și centru), fie cerșesc prin oraș. Aceleași fețe dubioase, oameni ai străzii și bețivani pot fi zăriți și în zona Boul Roșu.

Cât de sigur este Aradul?

În primul album foto vă prezentăm instantanee realizate în ultimele șase luni pe raza muncipiului Arad, atât pe Bulevardul Revoluției, cât și la Stația CFR ori alte străzi ale municipiului. Considerăm că imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de absolut niciun comentariu. Cam asta văd toți cei care vin pentru prima dată în mica Vienă sau orașul de pe Mureș. Din păcate, atât am mai comenta.

Oglinda societății arădene

În cel de-al doilea album foto vă prezentăm imagini cu investiția de mii de euro în singura pietonală a municipiului, respectiv strada Mețianu. O stradă care este, din păcate, oglinda societății arădene. O stradă care reflectă în cel mai obiectiv mod faptul că suntem asaltați de oamenii străzii. Imaginile pe care vi le prezentăm le-am primit de la arădeanul Arpi Nistor, care a surprins pulsul acestei pietonale în câteva instantanee. Pe scurt, în două cuvinte, mizerie și nepăsare.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor