Scandal încheiat cu… drujba

2Comentarii
Scandal încheiat cu… drujba
ARAD. Garda de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă şi mai mulţi poliţişti, toate aceste forţe au fost mobilizate pentru a aplana un scandal izbucnit în casa unei familii care locuieşte pe Calea Aurel Vlaicu.

Capul familiei, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost încuiat de soţie afară, aceasta refuzând să îi dea drumul în locuinţă.

„Am stat vreo oră în faţa uşii, am bătut, am strigat, dar ea nu m-a lăsat să intru. Aşa că am mers la secţia de Poliţie din Vlaicu şi am cerut ajutorul oamenilor legii”, ne-a declarat bărbatul. Poliţiştii veniţi la faţa locului au încercat şi ei să ia legătura cu femeia din casă şi cu fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, dar fără niciun rezultat. Nimeni nu răspundea la uşă, nu se auzea niciun sunet din apartamentul cu pricina. Au fost chemaţi pompierii de la garda de intervenţie, dar, deşi s-au chinuit minute în şir, nici aceştia nu au reuşit să deschidă uşa. În ultimă instanţă, a fost solicitat echipajul de descarcerare. Pompierii de la descarcerare au venit şi au încercat să deblocheze uşa cu un depărtător, dar fără sorţi de izbândă.

„Am fost nevoiţi să acţionăm cu drujba din dotare, deoarece nu am reuşit nicicum să deschidem uşa”, a declarat şeful de tură. După câteva minute de luptă cu uşa buclucaşă, cei prezenţi au rămas şocaţi când au văzut că, pe lângă că a încuiat uşa, femeia dinăuntru, ajutată de fiul ei, au blocat-o cu dulapuri, mese, o maşină de spălat şi multe alte piese de mobilier. Când au intrat în casă, medicii de pe ambulanţă şi-au dat seama că femeia suferă de grave tulburări psihice, aşa că au dus-o la spitalul de specialitate din Arad.

Conform spuselor bărbatului încuiat afară, şi băiatul de 18 ani are probleme psihice, iar motivul pentru care a fost blocat afară este unul pueril: femeia s-a impacientat când soţul ei, pentru a o ajuta, a spus că va chema salvarea să o transporte la spital deoarece starea ei de sănătate nu era foarte bună.

JA-A.G.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor